facebook

Заклад Мінспорту РФ відкрили в Запоріжжі

В соцмережах активно обговорюють відкритий нещодавно гральний заклад під «ширмою» лотереї «Золота підкова», розповідає gazeta.zp.ua.
Кілька місяців тому запорізькі правоохоронці оголосили війну гральним закладам, які функціонували (і продовжують функціонувати) на території області.

Але віз і нині там. Черговим плювком в бік старань запорізьких «законників» стало відкриття прямо в центрі Запоріжжя грального закладу «Золота підкова», яке належить Міністерству спорту Росії. У розділі «Офіційні лотереї України» вона не числиться. З 6 вересня 2015 року одночасно з тиражем «Русского лото» проводиться тираж «Золота підкова», філія якої, власне, розташована в центрі Запоріжжя.

Виникає цілком логічне запитання – хто дав дозвіл на відкриття такого закладу, та ще й в центрі міста, в той час коли РФ є країною-агресором для України?

До того ж, «Золота підкова» – не є «приватною лавочкою», а ініційована безпосередньо державою, яке «відрядила» своїх військових на нашу територію з метою, яка вже давно і так відома, передає “Разом”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...