facebook

Ветерани АТО блокують російську фабрику Порошенко

Про це повідомив Штаб блокади торгівлі на своїй сторінці в Фейсбук з посиланням на Народного депутат України С.Семенченко, повідомляє from-ua.

Цитуємо запис

«Добрий день, Петро Олексійович! Вибачте, не зміг побажати вам доброго ранку – не було інтернету.

Почнемо традиційно? Ок. За останню добу ваші торгові партнери обстріляли позиції нашої армії 107 раз. Двоє хлопців загинули, 16 поранені. Але це не привід припиняти торгівлю? Адже це «наші люди», а «окупація України», на вашу влучним висловом «тимчасова»?

Гаразд, пане президенте, це були погані новини для нас, жителів «собачих будок», тепер хочу засмутити вас!

З 2 квітня Штаб блокади торгівлі з окупантами повністю перекриває поставки вугілля з країни – агресора (через безпосередньо кордон з РФ) і поставки товарів в РФ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чому це має вас засмутити?

Петро Олексійович, пальмова олія та інші інгредієнти для вашої шоколадної фабрики в Росії теж нікуди не поїдуть. У лютому ви тільки через станцію Конотоп прогнали 70 вагонів пальмового масла. І всього іншого – десятки вагонів. Досить платити податки країні яка вбиває українців, пане президенте. Це аморально і злочинно, Петро Олексійович. Я знаю, що закрити провадження вище ваших сил, тому ми вам допоможемо. З 2 квітня.

І Сбербанк РФ вам доведеться закрити. Всі піар заяви з цього приводу нічого не варті. Треба просто закрити, пане президенте. Або люди це зроблять самі. Через два тижні.

І остання погана новина, пане президенте. Вчора Івано – Франківський Облрада підтримав Блокаду торгівлі на крові української нації.

Кількість «агентів Кремля» зростає в геометричній прогресії. Тільки це якийсь український Кремль, Петро Олексійович. НЕ липецький.

У мене все, до побачення пан резидента. Привіт Лаврову.

Добрий день Україно!»- Йдеться в повідомленні С.Семенченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...