facebook

Марк Цукерберг удруге стане татом

Засновник Facebook Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла стануть батьками вдруге, а їхня донечка Макс – старшою сестрою.

Уже відома стать майбутньої дитинки, це дівчинка.

Радісну новину Марк повідомив на своїй сторінці та показав дитячі фото, свої та дружини, з їхніми сестрами.

“Ми з Присциллою раді оголосити, що чекаємо на ще одну дівчинку!”, – написав Цукерберг.

“Після того, як непросто нам далася Макс, ми не знали, чого чекати, і чи зможемо ми мати ще одну дитину. Коли ми з Прісциллою взнали, що вона знову вагітна, нашим першим сподіванням було, щоби дитя було здорове. Наступне сподівання – що це буде дівчинка. Я не можу уявити більшого дарунка, ніж мати сестру, і я дуже щасливий, що Макс та наша майбутня дитина будуть одна в одної”, – поділився він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Своїх трьох сестер Марк вважає й своїми найкращими друзями. Із його слів, вони навчили його брати приклад із розумних та сильних жінок, показали, як змагатися та смітися разом.

“Прісцилла зростала з двома сестрами, і вони навчили її тому, яке велике значення має сім’я, турбота про інших та сумлінна праця. Вони підтримували одна одну, будучи першим поколінням студенток коледжу (в своїй родині), та у своїх кар’єрах у медицині та бізнесі. У них є багато внутрішніх жартів – таких, які зрозуміли лише сіблінгам”, – розказав Цукерберг.

“Завдяки сильним жінкам, які є в нашому житті – сестрам, матерям та подругам – ми всі стаємо кращими людьми. Ми з нетерпінням чекаємо, щоби привітати наше нове малятко та зробити все від нас залежне, щоби виховати ще одну сильну жінку”, – закінчив він свій пост.

Нагадаємо, до появи в родині Цукербергів маленької Макс Прісцилла пережила три викідні. На честь народження первістка Марк віддав на благодійність 99 відсотків своїх акцій Facebook, які складають 45 мільярдів доларів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...