facebook

Путін готує Росію до великої війни – Ілларіонов

Продуктові санкції проти Заходу з боку Росії готувалися задовго до агресії в Україні. Таким чином президент Росії Володимир Путін готує країну до великої війни.

53bed4b3c69f3a0654139b84e786a79f

Про це розповів колишній радник президента РФ Путіна Андрій Ілларіонов в інтерв’ю “Радіо Свобода”. Він звернув увагу на доручення прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва підготувати пропозиції щодо продовження продуктового ембарго до кінця 2017 року.

“Справа в тому, що ця заява, як і самі продуктові санкції, вони ж насправді тільки для російського споживача представлені у вигляді відповіді Заходу, а насправді вони переслідують іншу мету.

Вони мають на меті підготовку країни, підготовку суспільства, підготовку економіки до набагато тривалішої, більш глобальної, більш серйозної конфронтації із зовнішнім світом”, — вважає екс-радник Путіна.

Власне кажучи, для того, щоб продовжувати військові дії, для того, щоб вести більш серйозну конфронтацію, не можна бути залежним від своїх потенційних і майбутніх жертв у справі постачання ключових видів продовольства, — пояснив Ілларіонов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Саме тому у Кремлі придумали ці санкції “задовго до того, як вони були введені, безвідносно до України, безвідносно до санкцій, які були введені з боку Європейського союзу, Сполучених Штатів Америки та інших західних країн”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...