facebook

До Чехії з’їхалися міністри: говоритимуть і про Україну

682434

В Празі 3-4 травня пройде зустріч міністрів закордонних справ країн Вишеградської четвірки та країн-учасниць “Східного партнерства”. Однією із тем зустрічі буде конфлікт на Донбасі та реформи в Україні.

Як пише Радіо Свобода, у зустрічі братимуть участь міністри закордонних справ Німеччини та Швеції, а також єврокомісар з політики сусідства та переговорів з розширення Йоганес Ган. Україну у Празі представлятиме Павло Клімкін.

Онджей Соукуп, провідний оглядач чеської газети “Господарскє новіни”,переконаний, що Україна головною темою зустрічі в Празі.

“Це регулярна зустріч, яку щороку організовує та країна, яка головує у Вишеградській четвірці. І однозначно, що передусім буде обговорюватись тема, пов’язана з Україною, думаю, це буде головна тема”, — каже Соукуп.

На зустрічі говоритимуть про Україну як представники Вишеградської четвірки, так і спостерігачі інших країн, які там будуть – німці, голландці, шведи. Вони могли б надати допомогу реформам в Україні, щоб вони були ефективними. Важливо знайти шляхи, як допомогти Києву,
— підкреслив Соукуп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело – http://24tv.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...