facebook

У Великобританії роблять ставку на штучний інтелект

Економіка Великобританії може бути в значній мірі зміцнена завдяки новій стратегії розвитку в області цифрових технологій, що передбачає концентрацію на штучному інтелекті і робототехніки, передає Корупція Маркет

intellect-756x425

За даними якого, уряд Туманного Альбіону, робить ставку на високі технології, тим самим планує мінімізувати економічний криза, якою буде супроводжуватися вихід Британії з Євросоюзу.

Популярне: Сім разів перевір, один раз купи: як не стати власником «квартири-примари»?

Проекти, що передбачають здійснення розробок у галузі штучного інтелекту і робототехніки, отримають додаткове фінансування.

«Людство стоїть на порозі технологічної революції, що стала реальністю завдяки ІІ. Якщо ми будемо перебувати в авангарді цієї революції, то економіка Британії отримає колосальний імпульс», — заявила Карен Бредлі, голова британського Міністерства культури.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міністр у справах бізнесу, Ґреґ Кларк, поділяє цю думку, заявляючи, що інвестиції в ІІ і роботів зміцнять позиції Британії на високотехнологічному ринку і принесуть істотну прибуток вже в найближчій перспективі.

За оцінками аналітиків компанії Accenture, нинішні інвестиції в ІІ принесуть економіці Великобританії приблизно шістсот п’ятдесят мільярдів фунтів стерлінгів до 2035 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...