facebook

Сексуальні таємниці жінки розкривають її звички

Справжню жінку важко уявити без маленьких слабкостей. Шкідливі звички можуть розповісти про те, якою їхня власниця буде в ліжку. Ти дуже любиш шопінг або не змиваєш косметику на ніч? Давай дізнаємося, що говорять психологи про такі безневинні звички.

f02_16729179_1088168921329887_2427826852381098793_n-550x400

 

  • Волосся

Якщо у твої звички входить “смітити” своїм волоссям по всій квартирі, то в ліжку ти прекрасна! Ти пристрасна й затята коханка й віддаєш перевагу головувати над чоловіком.

  • Шопінг

Якщо ти любиш ходити по магазинах і примушуєш свого хлопця супроводжувати тебе, то в ліжку ти навряд чи подаруєш йому яскравий секс. Для тебе шопінг значно важливіший за кохання. Можливо, це тому, що ти поки що не зустріла свого єдиного чоловіка?

  • Багато їси на ніч

Сексологи кажуть, що жінки, які здійснюють нічні набіги на холодильник, ненаситні в ліжку ще більше, ніж під час їди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
  • Кусаєш губи

Це звичка свідчить про те, що ти завжди пам’ятаєш образи й нікому нічого не прощаєш. При цьому в ліжку ти пристрасна й темпераментна, але отримати задоволення по максимуму тобі заважають ревнощі.

  • Любиш романтику

Найбільше на світі ти любиш запалювати свічки, устеляти ліжко пелюстками троянд і створювати романтичну атмосферу, навіть якщо живеш із коханим уже не перший десяток років? Найімовірніше, ти просто мрієш про бурхливе сексуальне життя.

  • Не знімаєш косметику на ніч

Якщо ти спиш у макіяжі, то ти навряд чи здатна подарувати своєму чоловікові бурхливий секс, але при цьому ти добра й ніколи його не кинеш.

  • Яскраво фарбуєшся

Якщо ти любителька дуже яскравого макіяжу, то ти дуже сильна й не любиш підкорятися. У ліжку ти волієш домінувати. Якщо твій хлопець готовий терпіти твою сексуальну перевагу, то у вас можливі дуже гармонійні стосунки. Якщо ти можеш проводити перед дзеркалом по кілька годин на день, забувши про все на світі, то ти справжня мрійниця. У ліжку ти непередбачувана і здатна подарувати чоловікові феєричний секс.

  • Розкидати білизну по квартирі

Якщо у твоїй квартирі в найнесподіваніших місцях можна наткнутися на трусики, ліфчики й панчішки, то ти – натура артистична і творча. А в ліжку ти просто чудова! Справжня мрія будь-якого чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...