facebook

Суддя влаштувала розбірки з поліцейськими

У Києві поліцейські затримали суддю Солом’янського суду Вікторію Кицюк за порушення правил дорожнього руху. На це Вікторія влаштувала розбірки з патрульними.

755049_w_300

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник департаменту патрульної служби МВС Євген Жуков, відомий як Позивний Маршал.

“З його слів, суддя в своєму авто зупинилася посеред вузької вулиці. Тим самим, заблокувала рух в обидва боки. Серед автівок, які стояли в заторі, була патрульна. Спершу жінку попросили перепаркувати авто. На це Вікторія включила “дурника” – я не я, машина не моя, я не водій, чоловік приїде… Усі слова супроводжувалися дзвінками в Генеральну прокуратуру. Звідти і почали дзвонити в управління патрульної поліції: “Що там, так як?”, – написав Жуков.

Після кількох прохань надати документи патрульні затримали суддю.

“Святу Вікторію” затримали. Приїхав “друг” і почав розповідати: “Злидарі, ви за 8 тисяч готові маму продати”. Ось так думає вища каста суддів про патрульних поліцейських”, – коментує начальник департаменту патрульної служби МВС.

Жуков повідомив, що патрульні, які затримували суддю, можуть мати кримінальну відповідальність за перевищення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я навіть боюся уявити, що судити їх буде ця шикарна дама, яка так смачно курить цигарку. Важко, але я не збираюся пускати хлопців під прес. Дуже хотілося, щоб ця інформація дійшла до президента. З такими “законослухняними” суддями ми багато чого досягнемо! Але ж потрібно було всього лише перепаркувати авто, показати документи!”, – написав Жуков.

Натомість суддя Вікторія Кицюк на своїй сторінці у Facebook категорично заперечує свою провину. Навіть звинувачує поліцейських у некомпетентності.

“Так у чому полягає правопорушення, яке, на думку людей в чорному, мало місце”, – написала Кицюк і опублікувала відео свого спілкування з правоохоронцями.

Також суддя вимагала, аби поліція оприлюднила повний запис з реєстратора без нарізки.

“Мало “влаштуватися” на роботу в поліцію, треба ще мати можливість користуватися тим, що на плечах”, – коментує Кицюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...