facebook

Запрацювала онлайн-мапа черг на кордоні

На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні. Відтепер усі, хто перетинають кордон, зможуть більш ефективно планувати поїздку та обирати найбільш оптимальні маршрути руху, йдеться в офіційному повідомленні.

mapa-kordon-702x336

 

Інтерактивна карта, на якій означені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїздах з України, оновлюєтья кожні три години.

Натискаючи позначку пункту пропуску, можна дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних автомобілів у черзі, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження.

Отож, значок пункту пропуску позначений зеленим кольором, якщо час очікування становить не більше однієї години. Синій колір на інтерактивній мапі означає середній стан завантаженості, де час очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше 2-х годин – червоний колір.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...