facebook

Кабмін перевірив розтрати Пенсійного фонду. Те, що виявили під час перевірки, шокувало всю країну!

Міністерство фінансів України провело повний аудит Пенсійного фонду.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє Корупція Маркет

За словами Розенка, за два останніх роки Пенсійного фонду перевіряли два рази.

Pensionnyj-fond-Ukrainy-756x425

Крім того, як констатував глава Мінсоцполітики, перевірки показали, що у Пенсійному фонді не виявлені випадки подвійних виплат і виплат пенсій «мертвим душам».

«Перший аудит наша команда провела самостійно у 2015 році, другий — Міністерство фінансів в 2016 році. Так от, аудит Мінфіну підтвердив, що жодних зловживань у Пенсійному фонді немає. Немає ніяких подвійних або потрійних виплат, немає виплат мертвим душам, немає ніяких мільярдів переплат», — запевнив міністр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив Розенко, відомство передало Мінфіну інформацію про 160 млн транзакцій, з яких під сумнів було поставлено 50. З цих 50, на сьогоднішній день лише вісім випадків свідчать про те, що можливі подвійні виплати.

«Зараз йде остаточна перевірка цих даних. Тобто з 13 млн пенсіонерів лише за 8 особам існують сумніви», — уточнив Розенко.

При цьому міністр додав, що зараз налагоджена оперативна система обміну інформацією з Мін’юстом і з відділами реєстрації актів цивільного стану.

«Інформація про смерть людини відразу потрапляє в органи Пенсійного фонду. Зараз у нас є всі реєстри застрахованих осіб, є всі реєстри пенсіонерів і є централізована система пенсійного забезпечення», — наголосив Розенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...