facebook

Сама досконалість: як швидко схуднути до весни

Позбутися від пари зайвих сантиметрів в області талії і стегон до «сезону коротких спідниць» можливо, якщо почати боротьбу з ними прямо зараз.

1482335589-gettyimages-149272402

Правильно підібране меню для втрати зайвих кілограмів не дасть такого швидкого і видимого результату, якщо не доповнювати дієту фізичними вправами і доглядом за шкірою.

The body made with vegetables

Так, не напружуючись і роблячи під час перегляду улюбленого серіалу або ТВ-шоу пару хвилин вправа «планка», вже через 2 тижні ти побачиш, як твоє тіло підтягнулося, і з легкістю одягнеш улюблені джинси. Це легка вправа (воно виглядає як стан, в якому ти отжимаешься) здатне миттєво розігріти все тіло і змусити працювати відразу кілька груп м’язів (преса, рук, спини і сідниць).

Fitness goals are achieved not given

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Почати «стояти в планці» краще з 1 хвилини, збільшуючи кожні 2 дні час на 30 секунд. З часом можна спробувати робити опору на лікті (так ти підтягнеш ще і м’язи грудей) або ставати в «бічну планку» (опора на 1 руку дає можливість прокачати ще й стегна).

536509961
Для того щоб посилити отриманий ефект, можна застосовувати моделюючі засоби для схуднення. Але через брак їх буде достатньо використовувати креми, гелі і сироватки з колагеном, еластином, натуральними маслами і екстрактами для пружності шкіри. Втирай їх масажними рухами або з допомогою спеціальних масажерів. Це заодно допоможе позбавитися від целюліту.

d08b30e7d4ec87bd40cd405887f4468e
Перед їх нанесенням не забудь прийняти контрастний душ для тонізації шкіри і судин, а також підготувати шкіру до подальшого догляду з допомогою домашнього скрабу з кавової гущі, вівсяних пластівців, меду, цукру, морської солі або готового — з такими інгредієнтами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...