facebook

Тільки не в ліжку: 5 незвичних місць для сексу

Хочете екстриму – обирайте місце, де вам буде найцікавіше займатись коханням.

На воді. Звичайно, найбільш ідеальним є варіант яхти, яка має затишну каюту з великою постіллю. Однак вам може підійти і катер, і навіть якийсь човен побільше, якщо ви зможете знайти пустельну водойму.

49gxtsnmzsk

В поїзді. Займатися сексом потрібно, безумовно, тільки в рухомому потязі, так як більш інтенсивні відчуття від цієї інтимної радості виникають при русі. Чим швидше мчить поїзд, тим секс може бути приємнішим.

В лісі. Хороший літній або теплий осінній день цілком розташовує до інтимним радощів в лісі, тільки якщо він не кишить комарами і цікавими грибниками. Це одне з найбільш гострих відчуттів в житті, яке ви тільки може випробувати.

В роздягальні. Наступного разу, коли ви підете в спортзал, візьміть з собою і вашого партнера, щоб усамітнитися з ним в роздягальні або душовій. Страх бути виявленими і застукали на місці може у багато разів підсилити сексуальні відчуття.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На сіннику. Колись наші предки часто відвідували сінник саме з такою метою, але сучасна міське життя позбавила нас одного з найгостріших і приємних задоволення. Ви не можете собі уявити, наскільки романтичним може бути секс на сіні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...