facebook

Розмови з друзями про секс можуть знизити лібідо

Сучасні знаменитості відкрито діляться подробицями свого інтимного життя. Це змушує простих людей мимоволі порівнювати своє життя з “подвигами” зірок. На думку психологів Університету Торонто Міссіссога, варто відійти від будь-яких порівнянь, якщо хочете зберегти лібідо, повідомляє health info з посиланням на meddaily.ru. Те ж відноситься до порівняно і обговорення сексуального життя з друзями.

libido

У групі ризику особи з сексуальним нарцисизм – гострою необхідністю підтвердження і позитивної оцінки з боку. В цілому ж більшості цікаве особисте життя інших, але ступінь сексуального нарцисизму сильно впливає на результат. Якщо ступінь висока, то людина буде намагатися робити порівняння завжди на користь себе (можливо, буде представляти своє сексуальне життя як щось видатне).

А, дізнавшись, що у кого-то особисте життя протікає більш бурхливо, він впаде під фрустрацію і почне сумніватися у своїх відносинах. При цьому, як відомо, незадоволеність особистим життям негативно відбивається на лібідо і чоловіків, і жінок. Звідси у сексуальних нарциссистов тенденція порівнювати себе з менш досвідченими в сексуальному плані людьми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...