facebook

Українці сміються, читаючи “бандерівський” любовний гороскоп. фото

Як проявляють себе в любові бандерівці по знаку зодіаку.

Журналісти склали любовний бандерівський гороскоп за яким можна дізнатися про те, які знаки зодіаку в любові. Звичайно, це жарт, але у кожному жарті є частка істини, передає depo.ua.

1487087415_goroskop2
Дуже підозрілий бандерівець. Спочатку розпитає про об’єкт своєї пристрасті у друзів, потім у подруг, потім познайомиться з батьками, тиждень буде стежити з окопу, врешті-решт вирішить, що з такою людиною краще не зв’язуватися. І на наступний же день закрутить з нею божевільний роман

Овни-бандеровки – перфекціоністки. Прокинутися за півгодини до коханого, підфарбувати вії, заплести косу, а потім знову лягти і прикинутися сплячої – це про них.

1487087428_goroskop3

Якщо Телець-бандерівець вже зводив вас на третє побачення і після нього нагодував сніданком, нові стрічки в зачіску можете не купувати, бо навіщо вони вам в притулок? А по корчмах і ресторанам ви вже не будете ходити, тому що більше похвали Телець цінує тільки відпочинок у власній барлозі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хоча… якщо ви зможете привести логічні доводи, він зводить вас хоч в ресторан, хоч в зоопарк, хоч в мавзолей відправить. Тут головне довести, що ви маєте рацію.

А ось це вже важче, ніж вбити Путіна…

Тільце-бандеровки мають талант вирощувати з козака-Голоти заможної людини, а методи у неї при цьому можуть бути як у Кім Чен Іра.

1487087444_goroskop4
Двоїста натура Близнюків-бандерівців не дасть вам нудьгувати за будь-яких обставин. Вони принесуть пляшку вина, забувши штопор, подарують бородатому батькові бритву і будуть плакати, коли всім смішно. Словом, романтики.

Близнюки-бандерівці мають містичну здатність відчувати ваш настрій, але часто не можуть визначити, в якому настрої самі. Мріють про велике кохання раз і назавжди, і якщо це відбувається, вони вірні їй як Бандера Україні.

1487087438_goroskop5
Раки-бандерівці повністю виправдовують назву свого знака зодіаку – один крок вперед і два кроки назад. У відносинах з вами вони будуть танцювати цю кадриль, поки не переконаються, що ви не зазіхаєте на свободу, погані звички і колекцію москальских скальпів.

Зате потім буде у вас і Плес, і Аркан і ламбада з хороводами. Заради коханої людини Раки-бандерівці здатні не тільки дістати червоні черевички як у тієї панночки, але і Кремль підпалити, щоб на вашому селфи був хороший світло.

1487087468_goroskop6
Якщо не забувати, що Лев-бандерівець – хижа істота, схильне одночасно до царювання, переїдання, героїчним досягнень і лежання на дивані (і час від часу віддавати їм належне), то в стосунках це – ідеальний партнер. Можете навіть нічого йому не робити, тільки час від часу акцентуйте на тому, як ви пишаєтеся тим, що вам дістався такий великий чоловік, говорите, що він молодець. І хижак буде залишатися ніжною домашньою кішкою і їсти з руки.

Як будь-які котячі, Лев-бандерівець незалежний і має загострене почуття самоповаги, але він вміє бути вдячним і якщо вирішить виявити до вас прихильність, зробить це так, що ви будете на сьомому небі від щастя.

Левиця-бандерівка, незалежно від того, чи склалося у вас з нею чи ні, залишиться однією з найяскравіших історій у вашому житті. І всі інші історії в порівнянні з нею здадуться нудними блідими копіями.

1487087415_goroskop7
Діва-бандерівець – це найкраща різновид контрол-фрік, яка тільки може бути. Дорогий, ти надів капелюха? Шкарпетки маєш теплі? Ти не голодний?

Якщо ви мрієте про кохання, в якій будете почувати себе рідкісним оранжерейним квіткою, шукайте собі Діву-бандерівку. Але пам’ятайте – як тільки квітка, тобто ви, почне рости не по графіку, розкривати пелюстки рожеві, а не коралові, вас накормлять гов…ном. тобто, добривами.

Допомагайте Терезам-бандерівцям приймати рішення, якщо не хочете засидітися в дівках. Чорна вишиванка чи червона? Банош або бограч? Дніпро або Катеринослав…

Ваги довго вагаються у виборі партнера і влаштовують йому чимало іспитів на “профпридатність”, тому, якщо ви бачите, що вони довго до вас придивляються, значить плани щодо вас у Терезів серйозні.

У відносинах це вимогливі, але щирі і щедрі люди. Люблять довгу спокійну бесіду, пригоди і маленькі сюрпризи.

1487087406_goroskop8

Ваги-бандеровки – чудові господині, дбайливі матері і сексуальні штучки, але в ті дні, коли шальки терезів перетягнуло на бік добра. В іншому випадку не виключено, що старанно вимитий посуд не буде розбита про вашу голову, разом зі свіжим домашнім тістечком з-за якоюсь недоречною фрази.

Але тістечка у них дуже смачні!

1487087409_goroskop9
У Скорпіонів-бандерівців дуже важко з Любов’ю до себе, тому привчити їх любити когось і при цьому постійно не “шмагати” своїми підозрами, страхами і комплексами доведеться довго і старанно. Але якщо Скорпіон вже полюбить, він вам зірки з неба дістане і в коралі вплетет.

Скорпіони-бандеровки вміють вести себе і виглядати як шляхетні панянки навіть на десять гривень, і весь курінь, дивлячись на цю красуню, вам гаряче буде заздрити.

1487087462_goroskop10
Стрільці-бандерівці у відносинах надійні, як БТР “Буцефал” і несподівані, як перша штурмова рота “Правого сектора”. З мирного пікніка на задньому дворі можуть влаштувати полювання на диких зайцев у прилеглій лісосмузі. То що там вже сто років як зайців ніхто не бачив – це дрібниці.

Вони віддані, терплячі і розумні, можуть мовчати годинами, якщо у вас не болтливое настрій, але якщо ви зробили щось не так, вони так само будуть мовчати і здогадайтеся, в чому ви винні.

Не здогадуєтеся? Тому ви винні вдвічі більше.

Якщо ви весь час думали, що Телець-бандерівець – сама вперта особу в світі, то ви ще просто погано знаєте Козерогів. Краще взагалі з ними не сперечайтеся. Найпростіший варіант перемогти Козерога-бандерівця в суперечці, запропонувати “зробити, як він пропонував”. Причому в цей фантик можна загорнути будь-яку цукерку, Козеріг у пориві великодушності не помітить підробки.

1487087390_goroskop11

Разом з натхненним впертістю Козероги дуже віддані, щедрі і романтичні особи. Заради коханої людини готові на жертви і подвиги, віддадуть останню сорочку і не попросять собі нічого взамін. Тільки боронь вас Господь говорити, що ви хотіли сорочку іншого кольору…

Козероги-бандеровки часто знаходять собі другу половину не стільки серцем, скільки розумом і живуть з цією людиною довго і щасливо (або поки що одному з них в голову не стукне). Ось тільки не питайте, яким розумом жінки-Козероги при цьому користуються, бо потім будете боятися залишатися з ними в темному провулку.

1487087428_goroskop12

Одному Богу відомо, як Водоліям вдається бути одночасно легковажними веселунами і педантами, але якось вдається. Сьогодні в їх глечику – вино, завтра – вода, післязавтра –кисіль, а потім кров російських снігурів. Що саме в меню сьогодні – повинні здогадатися і тримати відповідну кухоль напоготові. Так, саме для киселю. Саме для малинового киселю! Ідеально чистий.

А полюбить Водолій-бандерівець саме ту жінку, від якої йому знесе дах так, що забуде про своє педантизм, занудстві і накрохмаленому носовій хустці.

Водолії-бандеровки десь дістали вміння ніколи до кінця не перетворюватися в серйозних матрон і корольов кухні, і постійно десь розгулюють, пропонуючи в якості бонусу другій половині скласти їм пару. Спробуйте звикнути, і рано чи пізно вам це почне подобатися.

1487087399_goroskop13

Від того, як ви плануєте поводитися з Рибами-бандерівцями залежить, чи будете жити ви в море-окияне, озері, калюжі або акваріумі. Риби, як і знак, що їх символізує одночасно і гнучкі і пружні – не продавіть.

Рибки-бандеровки вміють бути дуже ніжними, турботливими і привабливими. На цю ніжність ви і подсядете як на сало з часником, а напади сердитості вже як-то потерпіть…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...