facebook

Тимошенко відповіла Гройсману: Дякую за “валентинку”

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко відповіла на звинувачення прем’єр-міністра Володимира Гройсмана: “Всі ці образи – це свідчення слабкості і нездатності діяти морально, духовно і чесно”.
Про це йдеться у заяві депутатки на її сайті.
“Я дякую за таку “валентинку” від прем’єр-міністра України напередодні свята”, – сказала Тимошенко.
Вона підкреслила, що проти неї влада продовжує проводити кампанію дискредитації.

a34abf4-timoshenko-485
Також Тимошенко висловила здивування з приводу заяв прем’єра, що нібито українська економіка зростає і українцям стає жити краще.
“Моя реакція стосується не образливих слів проти мене. Моя реакція стосується того, що прем’єр-міністр думає, що його політика дозволяє українцям жити краще і краще. Це – неадекватно”, – зауважила парламентарій.
Лідерка “Батьківщини” висловила сподівання, що її команда доб’ється від Верховної Ради реєстрації проекту постанови щодо звільнення Гройсмана з посади голови уряду.
“Абсолютно точно і не відкладаючи треба негайно відправляти Володимира Гройсмана у відставку. Адже після Революції де-факто припинили діяти Конституція, закони, взагалі будь-які моральні принципи, а діє лише правило доцільності”, – підсумувала вона.
Як повідомлялося, на засіданні Кабміну у вівторок Володимир Гройсман назвав Юлію Тимошенко “мамою економічної слабкості, корупції і популізму в Україні”.
10 лютого 13 нардепів від “Батьківщини”, в числі яких лідер фракції Юлія Тимошенко, зареєстрували постанову про відставку прем’єр-міністраГройсмана. Однак ввечері того ж дня постанова зникла з сайту Ради.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...