facebook

Збірна України завершила збори на Сардинії

КИЇВ. 27 травня. УНН. Національна збірна України з футболу на Сардинії (Італія) провела перший підготовчий збір до чемпіонату Європи 2016 року, який пройде у Франції. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт ФФУ.

Ukraine's players pose for a picture before their Euro 2016 group C qualifying soccer match against Spain at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, October 12, 2015. REUTERS/Gleb Garanich

Заключний день першого тренувального збору збірної України на Сардинії трохи відрізнявся від попередніх. Ранкового тренування не було і гравці отримали можливість деякий час побути із сім’ями. Наприклад, Андрій Ярмоленко провів час із сином Іванком, Артем Федецький із Адріаном, а Олександр Кучер плавав у басейні з Лук’яном. Вечірнє тренування підбило підсумок першого збору.

Таким чином завтра о 12-ій національна команда вилетить до Турина, де 29 травня відбудеться товариська гра з Румунією.

Повідомляється, що надалі “синьо-жовті” вирушать до Турина без свої рідних, де надалі команду чекає сконцентрована підготовка до фінального турніру Євро-2016.

Зазначимо, що одразу після цього матчу “синьо-жовті” вирушать автобусом до швейцарської Аскони, де триватиме другий збір українців перед Євро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...