facebook

Петиція Про Позбавлення Громадянства За Сепаратизм Набрала Необхідних 25 Тис. Голосів

Петиція до Президента України Петра Порошенка щодо позбавлення громадянства за сепаратистські висловлювання чи дії набрала потрібні для розгляду 25 тис. підписів. Відповідні дані представлені у розділі електронних петицій офіційного інтернет-представництва Глави держави.

086a952d-eb54-4168-9395-ff86299af881-23
“Пропоную здійснити всі необхідні законодавчі та виконавчі кроки, для внесення змін і доповнень у Конституцію, закони, кодекси та ін., для створення юридичної можливості примусового позбавлення громадянства осіб, що своїми публічними висловлюваннями чи діями пропагують злочинний сепаратизм, порушення територіальної цілісності та суверенітету України, (за наявності фактичних доказів)”, – написав у тексті петиції її автор Ігор Лазавенко.

Крім того, в петиції також вказано, що за сепаратизм, що чиниться злочинним шляхом, треба безумовно відбирати громадянство.

“Бо це й є замах на громадянство. Виключенням може бути лише сепаратизм через точне виконання демократичних процедур та міжнародне законодавство – це нормальна практика державотворення”, – написав автор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...