facebook

Співаючий священник довів до сліз Тіну Кароль на “Голосі країни”

Виступ протоієрея УПЦ Олександра Клименка на сліпих прослуховуваннях вокального шоу “Голос країни” змусила розплакатися одну з суддів проекту Тіну Кароль.

Священик вийшов на сцену в рясі і проникливо виконав пісню Миколи Мозгового “Материнська любов”, в результаті розгорнувши до себе всі чотири крісла зіркових тренерів.

screenshot

ff

Кароль, яка повернулася останньої, не змогла стримати нахлинули на неї емоцій.

“Боявся того, що повернуться навіть двоє. Хотілося б, щоб повернувся тільки один. Так було б трохи легше для моєї гордині”, – зізнався священик.
За словами Олександра, він не ставив своєю метою мотивувати людей прийти у храм, а просто хоче бути нагадуванням про те, що є інший світ – світ душі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

golos_kraini_7_81 gtr

“Я постараюся приймати участь в тому, що приносить справжню радість людям і трохи усуватися там, де буде просто розвага”, – говорить священнослужитель.

Отцю Олександру було нелегко визначитися з вибором зіркового тренера. За словами протоієрея, йому сподобалося, як казав Сергій Бабкін, але він зовсім не знайомий з його творчістю.

Він також вирішив не йти в команду Джамали, щоб не ставити зірку в незручне становище, адже вони сповідують різну віру (нагадаємо, що Джамала – мусульманка. – Ред.).

xcd

У підсумку Олександр Клименко вибрав Тіну Кароль, яка зізналася, що це величезна відповідальність для неї.
За лаштунками священика підтримували дружина і троє дітей. Зазначимо, що скоро батько Олександр стане батьком в четвертий раз. Він служить в невеликому храмі в місті Березань Київської області, а також вже десять років допомагає як тюремний священик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...