facebook

Сніду просто не існує: Провокація століття

Доцент Медичного університету міста Іркутська Володимир Агєєв, який є завідувач кафедри патанатомії і досвідченим лікарем патологом-патологоанатом, який розкриває трупи нібито заражених вірусом ВІЛ ось вже більше двадцяти років, стверджує, що ніякого захворювання Сніду немає взагалі. ЧИТАЙ ЩЕ: СНІД – містифікація світового масштабу?

1_112

Його придумали фармакологи, щоб посіяти паніку серед населення Землі і тим самим значно збільшити свої прибутки.Агєєв усі ці роки намагався знайти вірус фантастичного ВІЛ, і… не виявив його. Наскільки він знає, ніхто і ніколи в світі культуру цього вірусу не отримав, навіть ті, хто нагороджений за виявлення Сніду Нобелівськими преміями.

Сьогодні багатьом уже зрозуміло, за що цих псевдовчених сильні світу цього заохотили настільки високими нагородами і званнями. Люди, які страждають нібито від Сніду, насправді вмирають на очах Агєєва від чого завгодно, починаючи від наркоманії і кінчаючи цирозом печінки, однак всі спроби досвідченого лікаря виявити цей міфічний вірус ВІЛ, не привели ні до чого – його просто немає.

Носії цього «вірусу» (їм про це кажуть у лікарнях внаслідок якихось фантастичних тестів), заявляє вчений, вмирають від виснаження імунної системи (може, саме це виснаження і виявляють як СНІД?). Однак це не причина, а наслідок вживання наркотиків або, що найчастіше трапляється, надмірне захоплення ліками, зокрема, антибіотиками.

Саме фармакологи, виробляють всі ці хімічні препарати, практично садять імунну систему людини, а потім оголошують: вони тут ні при чому, це все вірус ВІЛ, який потрібно знову-таки лікувати посиленим прийомом відповідних ліків, тобто остаточно знищити свій імунітет і… померти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Надмірне захоплення сучасними ліками призводить до того, що діти вже народжуються з частковим або навіть повною відсутністю імунітету – і їх відразу ж оголошують носіями вірусу ВІЛ. І починають добивати тими ж ліками, які весь цей жах і породили. Природно, що відсутність імунітету – це беззахисність навіть від найбільш невинною інфекції, яка не тільки не шкідлива, а навіть потрібна нормальній людині для повноцінного функціонування організму, наприклад, для чищення його від накопичилася «бруду».

Вірус ВІЛ придумали фармакологи

Виходить, що сучасні фармакологи – просто злочинці перед людством, готові знищити його заради власних надприбутків! А що ж лікарі? А вони, найчастіше підкуплені фармакологічними компаніями, просто йдуть у них на поводу, бо самі годуються з цього ж джерела.

До речі, є фантастично простий, незаслужено забутий препарат АСД фракція 2 (практично народне засіб від усіх хвороб), який може в найкоротший термін відновити імунну систему людини. А вона в сучасному суспільстві, на жаль, підірвана практично всі, за рідкісним винятком, навіть у молодих людей.

Причому вищезгаданий препарат, створений професором Дороговым ще в середині минулого століття, продається лише у ветеринарних аптеках (він дозволений для лікування тільки тварин – розумієте тепер, чому?). Однак поспішайте, фармакологи можуть його вилучити і звідти.

Втім, не обов’язково, вони чудово обізнані, наскільки сучасна людина зомбований аптеками і лікарями, а тому нікуди він від них не дінеться, особливо якщо йому ще й сказати, що він хворий на Снід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...