facebook

Чому жінки бояться йти до гінеколога?

У сучасному світі великий розвиток можна спостерігати у будь-якій сфері – науки, археології, краси, дизайну, техніки та медицини.
Сьогодні ми поговоримо про останній пункт у цьому міні-списку. Здавалося б, що сучасна медицина здатна зробити практично все. Особливо, що стосується гінекології.

8207dfc796d9f503dec972f3715216af

Проте, я впевнена, що кожна дівчина перед візитом до «жіночого лікаря» просто тремтить від страху. І тут постає питання – чому? Чому багато жінок відвідують гінеколога тільки тоді, коли їм припече?

гинеколог

Ми вирішили розібратися в цьому питанні. Справа в тому, що мало не кожна дівчина може розповісти про свій візит до гінеколога таке, що просто очі на лоба лізуть! А от вже після наступних історій розумієш, чому жінки так бояться йти до цього лікаря:

«Я з групою інших вагітних проходила консультацію, після чого нас відправили до гінекології здати аналіз на діабет. Нам виділили палату, де потрібно було пролежати годину після того, як ми випили глюкозу. Через кілька хвилин до нас поклали жінку після викидня. Вона ридає в розпачі, у неї це чергова невдала спроба, а тут ми всі такі щасливі і вагітні. Приїхала мама цієї жінки і попросила перевести її в окрему палату, на що медсестра стала кричати у відповідь, що не буде відкривати і мити палату заради години крапельниці. Але за хабар все ж погодилася це зробити».
Так, ця історія просто вражає. Лікарі дуже часто розглядають своїх пацієнтів як річ, як мішок з грішми!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

гинеколог1

«У 17 років я прийшла до гінеколога. Лікар запитала, скільки у мене було партнерів. Я чесно відповіла, що один. Лікарка, засунувши в мене руку, нахабно видала: «Що ти мені кажеш? Ага, один у неї був, як же!».

гинеколог3

«20-річна подруга прийшла до гінеколога. На первинний прийом її чомусь записали до лікаря з іншої ділянки, що дуже розсердило медика. Всю свою злість вона вирішила зігнати на пацієнтці. Природно, поставила крижаний розширювач, а на додачу ще й кричати почала: «Ах ти погань! Як на крісло лягти, то ти не вмієш, а як з мужиками трахатись, одразу ноги задираєш!».
Звичайно, що після цього дівчина почала плакати. Але замість вибачень вона почула наступне:

Ще й плаче тут! Це тобі не членом тикати!

Після такого випадку для неї черговий візит до гінеколога був справжньою каторгою! Наступний похід до приватного лікаря показав, наскільки у панянки порушилася психіка. Через все пережите дівчина ледь-ледь змогла сісти на крісло, а потім в неї трапилася страшна істерика. Довелося відпоювати водою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...