facebook

Слідство показало відео з можливо причетними до вбивства Шеремета

Слідство дозволило обнародувати інформацію про деяких осіб, які можливо причетні, або є свідками убивства журналіста Павла Шеремета.
Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час прес-конфернеції у середу.
Водночас начальник Нацполіції Сергій Князєв представив відео на якому зафіксовані підозрювані особи.
Він розповів, що відео з камер спостереження зафіксувало в різні дні на одних і тих самих місцях одних і тих само людей біля місця проживання Шеремета, які можуть бути причетними до його вбивства.

88a2a72-screenshot-2

“Своєю поведінкою ці люди зацікавили слідство”, – сказав він.
“Зазначені особи могли стежити за потерпілим, його транспортом, або планувати маршрут відходу чи підходу під час закладання вибухового пристрою і здійснення його детонації”, – додав він.

9d2fbea-screenshot-5

ab06654-screenshot-4

За словами Князєва ці люди “уважно стежать за наявністю камер спостереження на прибудинковій території”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

c9550d2-screenshot-3

“На нічному відео зафіксовано осіб, що закладали вибухівку в автомобіль, а також їх маршрут руху. Вперше злочинці фіксуються на Ярославовому Яру, повертають на вулицю Івана Франка, де особа схожа на жінку закладає вибухівку під автомобіль, що займає близько 10 секунд. Після цього чоловік із жінкою звертають на вулицю Липинського, проходять вулицю Гончара та вулицю Бульварно-Кудрявську”, – розповів Князєв.

d3c5e91-screenshot-6

За його словами, на відеоматеріалах за годину до вбивства зафіксовано жінку замасковану перукою та окулярами, що могла бути причетна до злочину. Також було встановлено місце звідки імовірно ця жінка могла провести детонацію вибухівки.

e19166e-screenshot-7

“Через декілька хвилин та сама жінка йде у зворотному напрямку по вулиці Липинського, обходить місце вчинення злочину, далі в метро”, – сказав він.

e9a85a6-screenshot-8

Як відомо, у вівторок Нацполіція заявила, що відпрацьовує п’ять версій щодо мотивів вбивства Павла Шеремета.
Як відомо, 23 січня на прес-конференції у МВС нардеп Геращенко заявив, що знає подробиці слідства у справі Шеремета. За його інформацією, слідчі вважають, що вбивство журналіста було реалізовано з диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації.
Одного з керівників “Української правди”, теле- й радіожурналіста Павла Шеремета убили в центрі Києва 20 липня 2016 року, підклавши вибухівку під автомобіль власника УП Олени Притули.
Поліція назвала це терактом, однак ні організаторів, ні виконавців убивства досі не встановили й не затримали – попри викладене в інтернет відео про людей, які закладають вибухівку, і обіцянку поліції оприлюднити фотороботи підозрюваних.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...