facebook

Стюардеса врятувала жертву торгівлі людьми завдяки записці

Стюардеса авіакомпанії Alaska Airlines врятувала дівчинку від торговця людьми, залишивши записку в туалеті літака.
Шеліа Федрік розповіла журналістам, що занепокоїлася одразу, коли побачила в літаку розпатлану дівчинку поруч з добре вбраним чоловіком.

_94006548_bdaa4cca-d63c-4c44-b285-cc4418ba2dbc
Дівчинка-підліток виглядала так, “ніби вона пройшла крізь справжнє пекло”, розповіла стюардеса каналу NBC, а чоловік не дозволив їй поговорити з дівчинкою.
Тоді жінка непомітно подала знак, щоб дівчинка йшла в туалет, де її чекала записка на дзеркалі. На цій самій записці дівчинка написала, що їй потрібна допомога.
Виявилося, що вона стала жертвою торговців людьми. Стюардеса повідомила про те, що сталося, пілоту, а він попередив поліцію.
Цей інцидент стався 2011 року, але був оприлюднений в ЗМІ цього тижня, коли благодійна організація Airline Ambassadors почала кампанію з навчання членів екіпажу боротьбі з торгівлею людьми.
На сайті Airline Ambassadors йдеться, що жертви можуть виглядати переляканими поруч з людьми в уніформі і не знати кінцевий пункт своєї подорожі. Вони також можуть відповідати заготовленими фразами і бути одягненими неналежно для місця прибуття.
Зловмисники можуть намагатися відповідати на питання замість своїх жертв, а також не знати їх особистих даних.
Зараз врятована дівчинка вже вчиться в коледжі і досі підтримує зв’язок зі стюардесою, повідомляє 10News.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...