facebook

У Донецьку знищений терорист Гіві

Михайло Товстих убитий в своєму кабінеті. Бойовики нарікають, що ліквідація відомого жорстокістю до полонених терориста – справа рук “українських диверсантів”

f214ff5adbed9bbe18bb796f6599a10c

Сьогодні вранці, 8 лютого, в Донецьку в результаті вибуху був ліквідований один з польових командирів незаконних збройних формувань в тимчасово окупованій частині Донбасу Михайло Товстих, відомий у ЗМІ прізвисько “Гіві”. Про це повідомляють ресурси бойовиків, дані підтверджують джерела ЛІГА.net в Донецьку.

Терорист з РФ командував підрозділом “Сомалі” гібридної російської армії на сході України і був відомий особливо жорстоким ставленням до заручників із Збройних Сил України, зокрема до полонених кіборгам з числа захисників колишнього Донецького аеропорту.

“Сьогодні о 06:12 у результаті терористичного акту загинув командир батальйону “Сомалі” Михайло Товстих, відомий як “Гіві”, – йдеться в повідомленні основного онлайн-ресурсу терористичної організації ДНР.

За даними джерел ЛІГА.net у Донецьку, інформація вірна: Товстих знищили в його кабінеті на базі підрозділу. У результаті вибуху у штабі НВФ виникла сильна пожежа. Зараз місце ліквідації бойовиків оточили, нікого не пускають. “Традиційно звинувачують українських диверсантів”, – зазначило джерело.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше пройшла інформація, що Товстих контузило в боях під Авдіївка, проте пізніше з’явилися уточнюючі дані, що він був поранений.

16 жовтня 2016 року у Донецьку в ліфті був підірваний основний подільник “Гіві”, російський терорист Арсеній Павлов на прізвисько “Моторола”. Реакція соцмереж на ліквідацію була негайною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...