facebook

Як зрозуміти, що він не зраджує

1. Він не егоїст
Часто зрада – це акт егоїзму. Якщо він постійно про все забуває і скасовує свої плани, коли він тобі потрібен, то він, швидше за все, не зраджує. Він може бути добрим і милим – і брехати, а може поводитись як повний засранець – і не дивитися по сторонах взагалі.

13ee5ce890beb7b3e965ff076b153bfb

2. Він гідний довіри
Якщо він в принципі не схильний брехати і раптово зникати, то приховати зраду буде досить складно.

3. Він не вміє зберігати секрети
Якщо ти раптово дізналася, що він не працює вже пару місяців або у нього є брат-близнюк, то інтрижку на стороні він завжди приховає. А якщо ж секрети у ньому не тримаються, переживати нема чого.

4. Він дуже зайнятий
Робота, друзі, хобі, маленький бізнес він із тобою щось не встигає зустрічатися, як йому знайти когось ще? Хіба що він взагалі ніколи не спить або користується маховиком часу, як Гаррі Поттер, але і те, й інше неможливо.

5. Ти знаєш про його життя майже все
Якщо ти ревнуєш до того, що він іноді обідає з колегою, залиш це пусте заняття. Він не став би тобі про це розповідати, якби історія була каламутною. Чим більше знаєш, тим краще (і спиш теж). Утім, знати поіменно всіх його колег ти теж не зобов’язана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

6. Він раніше залишався вірним
Якщо його любовна історія гідна захоплення, ще один плюс йому в скарбничку. В іншому випадку не факт, що зрадивши одного разу, він продовжить цим займатися, але погані сценарії люблять повторюватися. І не даєш йому приводу про це задуматися. Мало кому вдається ображати один одного і залишатися разом, так що краще не починати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...