facebook

Дочка Майкла Джексона: Тато знав, що його вб’ють

Як відомо, суд Лос-Анджелеса в листопаді 2011 року виніс вердикт: у смерті Майкла Джексона винен лікар Конрад Мюррей, який зробив легендарному музиканту фатальну ін’єкцію пропофолу.

Іншими словами, ненавмисне вбивство, проте, як і до багатьох інших трагічних кончинам знаменитостей, до цієї темної історії у публіки залишилося багато питань.

47_main
З тих пір минуло майже 8 років, і здається, навіть найпалкіші фанати перестали ворушити минуле, але несподівано свою позицію висловила мовчала досі дочка поп-короля Періс Джексон.

В інтерв’ю журналу Rolling Stone юна актриса і модель заявила, що її батько був убитий умисно, і що, більш того, він знав про підготовку замаху на його життя. Її визнання звучить шокуюче:
«Вони вб’ють мене», — сказав він мені одного разу. Я знаю, що це звучить як теорія змови і все таке, але всі справжні шанувальники і члени сім’ї впевнені, що вбивство було сплановано».

Періс погоджується з вироком влади, але вважає, що на самому справі за злочином стояв хтось інший. І судячи за її словами, збирається шукати винних. Втім, свої подальші плани щодо розкриття вбивства батька дівчина розповісти відмовилася.

Коли Майкл Джексон помер в 2009 році, Періс було всього 11 років. І треба сказати, після смерті батька життя дівчинки прийшла кепський оборот: дочка легенди Америки неодноразово боролася з депресією, приймала наркотики і кілька разів намагалася покінчити життя самогубством.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, міс Джексон вперше зізналася, що була піддана сексуальному насильству у віці 14 років. Всіма цими несамовитими спогадами 18-річна дівчина поділилася в інтерв’ю. «Я ненавиділа себе, думала, що більше не гідно жити», — розповіла актриса.

Втім, зараз Періс Джексон в повному порядку: пройшовши лікування, вона стала абсолютно іншою людиною, активно взялася за модельну кар’єру і тепер все частіше з’являється на публіці. І ми впевнені, що вона ще голосно заявить про себе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...