facebook

Збірна України з футболу розпочала тренувальний збір в Італії

Національна збірна України провела перший день тренувального збору на острові Сардинія.

32

Літак з українською збірною на борту приземлився в аеропорту італійського міста Кальярі у неділю, близько 16:30 за місцевим часом. Першими з фюзеляжу лайнера вийшли головний тренер Михайло Фоменко та один із його помічників – Андрій Шевченко, з котрим тут же виявили бажання сфотографуватися працівники аеропорту, пише офіційний сайт ФФУ.

Цього разу рейс збірної був незвичним, адже разом з гравцями летіли їхні дружини та діти, котрі наповнювали фюзеляж радісним гамором. Тригодинна подорож була дещо втомливою для найменших пасажирів. З аеропорту два автобуси з українською «делегацією» вирушили до узбережжя острова Сардинія. Неподалік селища Пула, у готельному комплексі «Forte Village», на збірників чекав приязний персонал, а завчасно підготовлені гольф-кари швидко повезли нових відвідувачів по їхніх номерах. Вечеря і міцний сон були найкращим закінченням насиченого дня, упродовж якого відбулися урочисті проводи збірної України на Євро.

Вчора, одразу ж після сніданку, гравці збірної разом з своїми дружинами та дітьми вирушили на пляж. Білий пісок, приємний морський бриз і лагідне сонце – чудові умови для того, аби скинути з плечей напругу важкого клубного сезону. Комусь хотілося просто поніжитися під промінцями італійського сонця, хтось був не проти зіграти на пляжі у карти, але було й чимало футболістів, яким бракувало звичних тренувань на трав’яному газоні. Вболівальникам буде приємно дізнатися, що першими зіграли у теніс-бол, разом зі своїми дітьми, а також сином Артема Федецького Адріаном – Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко. Хлопці щиро бавилися з дітьми у спільній компанії і італійський турист, який засмагав на сусідньому шезлонгу, й уявити собі не міг, що між цими людьми нещодавно мав місце конфлікт. Тепер для всіх має бути очевидним, що цей неприємний епізод в кар’єрі гравців зник без сліду, як зникає вода, вилита на розпечений сардинський пісок.

 Plyazh1

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Трохи пізніше на піщаному «майданчику» визначилися дві найактивніші команди. Одну складали Ярмоленко, Сидорчук та Федецький-старший (при цьому молодший, Адріан, активно вболівав за тата). У другій же до гвардійця національної збірної В’ячеслава Шевчука приєдналися тренер «синьо-жовтих» Андрій Шевченко та менеджер Сергій Барановський. Як завжди, пристрасті вирували запеклі, але лише в контексті гарного настрою й почуття гумору. Кожна команда прагнула здобути перемогу і вийшло так, що обидві досягли своєї мети. Як кажуть в таких випадках, одні виграли чемпіонат, а інші – Кубок.

О 18:00 пройшла зустріч з головою суддівського комітету УЄФА П’єрлуїджі Колліною, котрий розповів про нововведення у правилах гри, які будуть запроваджені на фінальному турнірі Євро-2016, а також про зміни у суддівських трактуваннях ігрових епізодів. Одразу після цього відбулося перше тренування на сардинському зборі, що носитиме відновлювальний характер.

Після обіду до табору національної команди приєднався рекордсмен збірної Анатолій Тимощук, а ввечері прибув учасник недільного фіналу Кубка Іспанії Євген Коноплянка.

31

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...