facebook

У рівненській лікарні помер восьмирічний хлопчик, який випав з третього поверху

Трагедія сталася тиждень тому в одній із багатоповерхівок Рівного. Дитина підійшла до вікна, підставила табуретку, відчинила його, перехилилася та полетіла вниз. У цей момент мати була на роботі, вдома – лише 81-річна бабуся. Старенька на кілька хвилин відволіклася, та цього вистачило для біди.

20170119224159

У восьмирічного Андрійка лікарі діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забої головного мозку, шийного та грудного відділу хребта та грудної клітки. Його доставили до реанімації міської лікарні, де він увесь цей час був у комі, підключений до апарата штучної вентиляції легень.

Гроші на лікування хлопчика збирали усім світом, батьки навіть домовлялися про реабілітацію за кордоном. Медики за життя маленького Андрійка боролися сім днів. Однак, на жаль, його травми виявилися несумісними із життям. Сьогодні близько 19:00 дитини не стало.

У сім’ї є ще старший син. Батьки вдячні всім, хто відгукнувся на прохання про допомогу, увесь цей час був поруч та молився за одужання їхнього сина.

Колектив редакції західноукраїнського інформаційного порталу PRESS-ЦЕНТР висловлює співчуття рідним та близьким хлопчика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...