facebook

Як сплять подружжя — такі в них і відносини

Американський психолог Коррін Світ говорить, що між тим, як сплять подружжя та люблячі люди, і їх відносинами існує прямий взаємозв’язок.

202020-1-750x440

«Коли ви спите, ви не можете маніпулювати мовою свого тіла. Це час, коли ви чесні перед собою і найбільш вразливі. Ваші звички щодо того, як ви спите у спільній ліжку, можуть багато чого сказати про ваших відносинах», – цитує експерта NewsOboz.org з посиланням на kakzachem.

Ось 10 положень для сну, які можуть багато розповісти про ваших відносинах

1 . «Медовий місяць»

2-101

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Положення, в якому партнери сплять обличчям один до одного, обнявшись, каже, характерно для пар, що переживають період сильної закоханості. Зазвичай так сплять люди, які часто займаються один з одним любов’ю і майже завжди – пари, стосунки яких тільки починають розвиватися.

У той же час психотерапевт з Нью-Йорка Елізабет Флінн Кемпбелл каже, що таке становище може говорити про надмірно заплутаних відносинах, коли люди сильно залежать один від одного і бояться, що їх відносинам щось загрожує

2. «Ложка»

2-384

Звичка спати «ложечкою» є найбільш поширеною серед всіх пар. Особливо вона характерна для молодих людей, які живуть разом три-п’ять років.

Психіатр Самуель Данкелл говорить, що якщо жінка спить спиною до обнимающему її чоловікові, це може говорити про її сильної емоційної залежності від партнера. Це положення забезпечує жінці відчуття спокою і надійності, а чоловікові дає відчуття влади над своєю партнеркою, так само як і «обов’язок» піклуватися про неї.
Це положення, кажуть дослідники, вказує на те, що у відносинах все в порядку, і їх романтична фаза ще не закінчилася.

3. «На прив’язі»

3-346

Це положення нагадує перше, але має одну важливу відмінність: тіла чоловіка та жінки в ній майже не стикаються. Мова про обіймах не йде.

Це положення може говорити про те, що і чоловік, і жінка, цінують незалежність у своїх відносинах, але при цьому довіряють один одному. Ступінь прихильності партнерів один до одного в цьому випадку не так велика, як звичайно.

4. «Черепиця»

4-310

Коли обидва партнера засипають, лежачи на спині, але при цьому жінка спить головою на тілі чоловіка, це може говорити про те, що вона залежна від нього. Данкелл стверджує, що в таких відносинах можна говорити про домінування чоловіка: він як би пригнічує жінку, примушує її бути не тільки дружиною, але і відданим товаришем

5. «Колиска закоханих»

5-285

Чоловік спить на спині, жінка – на животі на його плечі. Таке положення для сну характерно для пар, у яких чоловік постійно проявляє турботу про жінку і займається її вихованням.

6. «Ножний замок»

6-252

Ця позиція свідчить про дві речі. По-перше, це може означати, що партнерам не дуже комфортно один з одним. Тобто вони сплять разом швидше необхідності фізичної близькості, а не духовної.

По-друге, таке положення може говорити про те, що у партнерів – прямо протилежні характери. Наприклад, чоловік може цінувати комфорт, жінка – його незалежність.

7. «Переслідування»

7-237

Це положення, коли чоловік спить на боці, а жінка обіймає його ззаду, говорить про те, що як мінімум один з партнерів відчуває себе в таких відносинах незатишно і підсвідомо хоче втекти.

Однак все може бути і простіше, підкреслює Данкелл: чоловік лише хоче більше свободи, ніж здатна надати йому ця жінка.

8. «Дзен-стайл»

8-218

Ця позиція характерна для пар, які складаються у відносинах вже досить довго. Вона – компроміс між зв’язаністю і незалежністю партнерів. Вона дозволяє створювати фізичний контакт уві сні, але при цьому ніхто з партнерів не стримує один одного.

Якщо подружжя сплять таким чином, це означає, що у відносинах, швидше за все, все в порядку.

9. «Скелелаз»

9-203

Так зазвичай сплять пари, як мінімум один член яких затаїв на партнера гнів або образу.

Таке становище – ознака того, що у відносинах щось не в порядку. Правда, все може бути значно простіше: одному з партнерів може докучати хропіння своєї другої половинки.
Або в кімнаті просто занадто жарко для того, щоб притискатися один до одного.

10. «Положення Краба»

Таке положення для сну – несвідомий натяк партнеру на те, що образа і біль не пройшли.

10-185

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...