facebook

“Укрзалізниця” запускає новий швидкісний потяг з вагонами-трансформерами

Він рушить до Івана-Франківська у вівторок, 17 січня

У вівторок, 17 січня, у перший рейс рушить швидкісний потяг “Нічний експрес” сполученням Київ-Івано-Франківськ з вагонами-трансформерами. Про це заявив чільник “Укрзалізниці” Войцех Балчун на сторінці у Facebook.

94292

“Суттєвий крок тут зробимо у вівторок, 17 січня. Цього дня відправляємо у перший рейс швидкісний поїзд “Нічний експрес” №149 сполученням Київ-Івано-Франківськ. Фішка потягу – у нових вагонах-трансформерах, з яких сформовано його склад!” – написав він.

Як стало відомо, вагони-трансформери – це нові вагони з меблями, що трансформуються, які “Укрзалізниця” отримала наприкінці грудня минулого року.

“Вони дозволяють перевозити пасажирів як вагонами для сидіння, так і спальними вагонами. Це дозволить значно підвищити комфорт перевезень та ефективність використання рухомого складу. Наприклад, на маршрутах до 500 кілометрів цим рухомим складом можна здійснювати три рейси за добу, у межах 800 кілометрів – 2 рейси”, – зауважив керівник підприємства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як стало відомо, на зазначеному рейсі пасажири зможуть зекономити час у дорозі: “Замість теперішніх 11+годин до Івано-Франківська буде менше дев’яти годин. Все покажемо у вівторок”.

Додамо також, що час відправлення потяга – 17 січня 2017 року о 22:17.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...