facebook

6 ознак того, що чоловікові потрібен лише секс

Ви налаштовані на серйозні стосунки, модель «секс заради сексу» – не для вас. Як зрозуміти, що з цим чоловіком ви тільки дарма витратите час?

6-priznakov-togo-chto-muzhchine-nuzhen-tolko-seks-1036-61396

Ваші розмови неминуче зводяться до сексу
Ви розповідаєте, як провели найкращу у вашому житті презентацію для начальства – він заявляє, що ви, ймовірно, до біса сексуальні у діловому костюмі. Ви стривожені із-за конфлікту з колегою – він недвозначно натякає, що знає відмінний спосіб зняти стрес. Ви діліться історіями з відпустки – йому явно цікаві лише ваші фото в бікіні. Іншими словами, якщо після кожної розмови вам здається, що вашого шанувальника хвилює лише секс – не виключено, що так воно і є.

Ви не будуєте загальних планів
Які б варіанти для спільного вікенду ви не запропонували, якщо порядок денний не включає секс – у вашого кавалера незмінно виникають суперсрочные справи, що вимагають уваги родичі або аврал на роботі. Побачення ж зазвичай зводяться до банального поїдання піци перед телевізором (у вас або у нього вдома) або, в крайньому випадку, до спільного походу в кіно (де він неодмінно вибере «місця для поцілунків»). На більше чоловік, якому потрібен лише секс, не готовий витрачати ні сили, ні час, ні гроші.
Він не знайомить вас з друзями
І тим більше з родичами. Чоловік, інтереси якого виходять за межі спальні, неодмінно представить вас – нехай і не відразу – як мінімум найближчого кола друзів. Якщо ж ваш роман триває кілька місяців, але на приятельські зустрічі, вечірки і сімейні вечері вас жодного разу не запросили на статус «його дівчата» вам навряд чи варто розраховувати.
Він говорить компліменти виключно вашої зовнішності
Черговий набір фраз, покликаних заманити вас у постіль, приблизно такий: «Ти так смачно пахнеш», «У тебе чудові ноги», «Я втрачаю контроль, коли ти поруч» і, нарешті, нестаріюче «Я тону в твоїх очах». Перш ніж втратити пильність під натиском цих приємних, але не надто оригінальних компліментів, задайте собі питання: чи помічає ваш шанувальник ваше почуття гумору, хвилюють його ваші мрії, цілі та досягнення, або його захоплення поширюється лише на розмір вашого бюста і схожість з Анджеліною Джолі?

Ви не снідаєте разом
Більш того, ви майже ніколи не проводите разом ніч – після сексу він зазвичай або стрімко зникає (так як вранці важливі переговори, вдома собака, яку потрібно годувати, у нього немає з собою зубної щітки – потрібне підкреслити), або ненав’язливо натякає, що зникнути варто вам. Ніжні обійми, довірчі розмови і спільне приготування ранкової кави з яєчнею – все це не входить в його сценарій.

Він дратується, якщо ви відмовляєте йому в сексі
Якщо ви поки не готові до близькості, просто не в настрої або секс доводиться виключити з програми вечори з-за «жіночих днів», по-справжньому захоплена вами чоловік з радістю присвятить час прогулянок, бесіди і обіймам – в той час як зацікавлений лише в сексі ловелас буде відверто розчарований і роздратований: як ні сумно, секс – єдине, чого він готовий присвячувати час, перебуваючи разом з вами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...