facebook

Знайдено зниклий в Бермудському трикутнику корабель: 90 років у невіданні

Знайдено корабель, який зник в Атлантичному океані.
У грудні 1925 року, корабель SS Cotopaxi відправився в плавання з Південної Кароліни, метою його подорожі мала стати столиця Куби. Торговельне судно, що перевозило 2000 тонн вугілля, потрапивши на територію Бермудського Трикутника, пропало безвісти.

dd39596c5ca85ee22283c50deddea199 (1)

Bermuda-Triangle

Вже на третій день подорожі капітан Cotopaxi відправив тривожне повідомлення, в якому повідомив, що судно дало течу, а після … гробова тиша. Були вислані рятувальні групи, але вони повернулися без найменших знахідок. Корабель зник у загадковому трикутнику в Атлантичному океані.

 

o-1-650x3481

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На борту Cotopaxi перебувала 32 члена екіпажу. Капітан W.J. Meyer вів судновий журнал, в який щодня вносив дані. Останній запис в журналі датований 1 грудня 1925 року, саме в цей день з корабля надійшла тривожна новина про пробоїну.

Cotopaxi

90 років ніхто не мав і найменшого поняття про долю Cotopaxi. Несподівано в 2016 році кубинська влада помітили зруйнований корабель, що наближається до акваторії країни. Спроби встановити контакт виявилися марними, було вирішено відправити команду прикордонників.

1434298827_90-let-v-bermudskom-treugolnike.-zagadka-parohoda-ss-cotopaxi

Після багатьох років поневірянь Cotopaxi прибув в пункт призначення. Відомо, що корабель не затонув! Залишається відкритим питання – що ж сталося з членами команди?! Знайдений кубинцями корабель-привид не надав жодного доказу, що проливає світло на долю його екіпажу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...