facebook

«Укрпошта» припинила прийом комунальних платежів у столиці

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» тимчасово припинило прийом комунальних платежів на рахунки київського комунального підприємства “Головний інформаційно-обчислювальний центр” (ГІОЦ) у зв’язку з нерентабельністю послуг, повідомила прес-служба «Укрпошти», передає Корупція Маркет

10

«Укрпошта» тимчасово призупиняє прийом комунальних платежів на рахунки київського комунального підприємства “Головний інформаційно-обчислювальний центр”. Цей крок обумовлений нерентабельністю співпраці УДППЗ «Укрпошта» з ГІОЦ, про що свідчить аналіз економічної ефективності надання послуг, зокрема, послуги з прийому платежів за договором з ГІОЦ, проведений «Укрпоштою» у другій половині 2016 року», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, в кінці грудня Міністерство інфраструктури України погодило проект фінансового плану Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» на 2017 рік. Затверджений міністерством фінплан передбачає збільшення загальних доходів компанії порівняно з 2016 року на 20,3% – до 5,54 млрд грн, зростання загальних витрат – на 20,9%, до понад 5,5 млрд грн, збільшення витрат на 806 млн грн на оплату праці у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати вдвічі з 1 січня 2017 року до 3200 грн, фінансування частини інвестиційних потреб компанії, у тому числі ремонти або матеріальне переоснащення відділень, зростання капітальних інвестицій підприємства порівняно з 2016 роком в 2,4 рази – до 500 млн грн з 206 млн грн.

«Укрпошта» в третьому кварталі 2016 року отримала 11,8 млн грн чистого збитку проти 14 млн грн чистого прибутку за аналогічний період 2015 року. В той же час підприємство збільшило дохід за всіма показниками операційної діяльності на 7,7% – до 1,09 млрд грн. «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв’язку в країні.

Підприємство надає понад 50 видів послуг через 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тис. співробітників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...