facebook

Савченко – дівчина у папасі, яка перебрала на себе функції держави, – Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, коментуючи вчинок Надії Савченко, назвав льотчицю «подругою терористів, Путіна та Медведчука», яка «перебрала на себе функції держави». На його думку, оприлюднення списків полонених – злочин, тож Савченко негайно слід виключити із Комітету з питань нацбезпеки і оборони та обмежити їй доступ до державної таємниці.

16063-1_large

Про це він заявив в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня 13:00-15:00 та 19:00-21:00 на телеканалі ZIK).

«Мене не дивує черговий перформенс цієї найкращої подруги російських терористів, Путіна та Медведчука. Ми вже звикли до її піар-шоу, зрежисованих на Луб’янці та написаних у Кремлі», – заявив Шкіряк.

На його думку, оприлюднення списків заручників є звичайнісіньким піар-ходом, який не несе жодної користі українським полоненим.

«Дєвушка в папахє» вирішила перебрати на себе функції держави. Це не просто шкідливо, а злочинно. Процес звільнення полонених – надзвичайно складний. СБУ і відповідні українські переговорні групи роблять усе можливе, щоб витягати наших хлопців із терористичного полону. Коли ж представник парламенту бере на себе функції держави, свідомо йдучи врозріз із державною політикою та інтересами, це означає, що її діяльність є деструктивною та спрямованою на внутрішню диверсію», – зазначив радник міністра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До того ж свого часу Україна уже стикалася із проблемами оприлюднених списків – тоді маси шахраїв, просто наживались на горі рідних полонених.

«Негідники, користуючись бідою сімей, просто витягали із них гроші за, нібито, допомогу у звільненні», – розповів Шкіряк.

Разом із тим, присутній у студії народний депутат Віктор Чумак наголосив: своїми діями Савченко додала ще й величезне психологічне навантаження полоненим та їхнім сім’ям.

«Сьогодні багато родин просто-напросто стали точкою публічного дотику. До них усі звертатимуться із запитаннями. Це величезна психологічна травма. Окрім того, полонені очікують на звільнення. Для них стане величезним ударом, коли навколо цієї ідеї почнуть здійснювати якісь спекуляції», – додав Чумак.

Зорян Шкіряк закликав народних депутатів та відповідальних осіб держави підтримати рішення про виключення Савченко із Комітету з питань нацбезпеки і оборони та обмежити їй доступ до державної таємниці.

«Я сподіваюсь, що від СБУ до Верховної ради все ж надійде таке звернення. Адже на сьогодні справді маємо таку проблему», – підкреслив Шкіряк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...