facebook

Як дізнатися, чи кохаєте ви один одного

Перед тим, як ви це прочитаєте, рекомендую записати, як саме ви висловлюєте свої почуття своєму партнеру
Давайте, для початку, визначимо, що ж таке справжнє кохання.

virsh-pro-lyubov-etyud-kohannya-1024x683
Приймати іншого таким, який він є, особливо коли ви не згодні з ним, чи не розумієте його. Прийняття означає відсутність найменшого осуду з позиції “добре” чи “погано”, відсутність звинувачення і спроб змінити іншу людину.
Знати, що він любить вас, навіть коли не хоче принести вам задоволення. «Приносити задоволення» не означає «кохати».
Приймати, що його потреби для нього важливіші ваших.
Почуватися комфортно, навіть якщо ваш партнер не слідує вашим порадам чи думає не так, як ви.
Питати, чого хоче він, замість того, щоб приймати рішення за нього.
Знати, що ні в кого немає влади і можливостей зробити свого партнера щасливим, пам’ятаючи, що щастя знаходиться всередині кожного з нас.
Ймовірно, з першого погляду вам таке визначення подобається і ви з ним згодні, адже саме про таке кохання ви завжди мріяли. Але ви думаєте: мій партнер не готовий до таких стосунків.

Це означає, що ви хотіли б змінити свого партнера і своєї відповідальності ви не усвідомлюєте. В реальності ви говорите: Я готовий застосовувати правила істинного кохання, за умови, що мій партнер теж буде готовий до цього. Нагадаю вам, що ви ніколи не зможете зібрати врожай плодів, які ви не посадили. Хочете прожити досвід безумовного кохання зі своїм партнером? Посійте насіння безумовного кохання у стосунках з ним. Зможете дізнатися, яке саме ви посіяли насіння.

Чи визнаєте ви, що часто ви будуєте ілюзії на власний рахунок? Знайте, що так ви віддаєте владу своєму его. Але ви можете не дозволяти йому керувати і контролювати себе. І для цього потрібно усвідомлювати, наскільки сильний його вплив у вашому житті. Можете бути впевнені, що его керує вашим життям, якщо ви проживаєте дискомфорт, емоції, страхи і т. д. Всі ті голоси, які керують вами в повсякденному житті, і є виявом вашого его.

За статистикою 2014 року середній термін любовних стосунків – від дев’яти місяців до двох років. І це стосується будь-яких стосунків
Чи обговорювали ви з вашим партнером ваші взаємні бажання і потреби? Якщо так, то ви, напевно, помітили, наскільки вони різні. Наприклад, один хоче ходити в кіно один раз в тиждень, а інший – тільки один раз в місяць. А що робити, якщо один з вас раптом закохається в іншу людину? Чи обговорювали ви, як ви вчините, якщо станеться таке? Ви чесно скажете про це чи віддасте перевагу брехати один одному? Я знаю пари, в яких один партнер говорить: Якщо таке трапиться, я волів би дізнатися про це, замість того, щоб тихо підозрювати і хвилюватися. А другий партнер відповідає: Що стосується мене, мені краще не знати про це, якщо тільки ти як і раніше будеш щасливий зі мною.

Чи кохаєте ви один одного настільки, щоб домовитися про подібні речі? Домовленості дозволяють якомога частіше прислухатися до своїх потреб і поважати свої межі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якою буде ваша реакція, якщо ваш партнер вирішить вирушити у відпустку без вас з необхідності побути на самоті, щоб ухвалити потрібні для себе рішення? Найімовірніше, ви вирішите, що він більше не кохає вас. І це знову рішення вашого его! Якщо вам знадобиться побути наодинці з самим собою, чи зможете ви сказати про це своєму партнеру? Я знаю багатьох людей, у яких виникало подібне бажання після багатьох років спільного життя, але вони так і не наважувався сказати про це своєму партнеру. Вони не наважувалися йти за своїм серцем.

У міру того, як ви почнете застосовувати правила безумовного кохання, ви помітите, що для вас не буде складно дозволити своєму партнеру реалізовувати його дійсні потреби. І так ви будете пожинати свої плоди: він буде щасливий, бачачи, як реалізовуються ваші особисті бажання та потреби. Кохати по-справжньому – це хотіти, щоб ваш партнер був щасливий. Увага: я не кажу, що ви можете чи повинні зробити його щасливим. Адже саме так вважає ваше его! Ті, хто вважає, що наділений таким правом і спроможністю, рідко дозволяють сказати «ні» або зізнатися, що їх потреби відрізняються від потреб партнера. Пам’ятайте, що дуже часто сказати «ні» іншій людині означає сказати «так» самому собі. Адже щастя знаходиться всередині нас, і лише наше сприйняття або наші реакції визначають, чи будемо ми щасливі чи нещасні.

Гармонійні стосунки необхідні для того, щоб мати кращу якість життя, ніж якщо б ви жили один. Інакше, який сенс сімейних стосунків? Чим менше ви прислухаєтеся до своїх потреб, тим більше ви очікуєте, що ваш партнер зробить те, чого ви хочете, довівши тим самим своє кохання. Наслідки цього – життя в страху, незадоволеності, гніві та з почуттям провини. Саме тому любовні стосунки часто складаються складно і тривають все менше й менше. За статистикою 2014 року середній термін любовних стосунків – від дев’яти місяців до двох років. І це стосується будь-яких стосунків: 24% подружніх пар, 41% пар, що перебувають в цивільному шлюбі і 35% пар, які живуть окремо, не витримують випробування навіть таким нетривалим часом.

Мені приємно відзначити, що останнім часом все більше й більше пар зміцнюють свої стосунки, почавши застосовувати на практиці поняття відповідальності та істинного кохання.

А ви? Чого хочете ви? Вам залишається прийняти рішення і переходити до дій!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...