facebook

Укртелеком різко підняв тарифи

З 1 січня один із найбільших українських телекомунікаційних операторів Укртелеком підвищує вартість своїх послуг. Відомо, що новорічне підвищення тарифів стосуватиметься лише юридичних осіб.

85169_w_700

В Укртелеком повідомляють, що підвищення тарифів пов’язане із рішенням Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері зв’язку та інформації, про затвердження максимальних тарифів на телекомунікаційні послуги. Рішення було прийняте 8 листопада 2016 року. Про це повідомляєКорупція.Маркет

З 1 січня 2017 року вартість телефонного зв’язку для юридичних осіб буде збільшено на 18,5%-22,9%. Також буде змінена вартість дзвінків на деякі міжнародні напрямки.

Нагадаємо, що з 1 грудня 2016 року Укртелеком вже підвищив максимальну вартість тарифів на послуги фіксованого зв’язку для населення та бюджетних організацій на 10,6%. З 1 січня тарифи для бюджетних організацій зростуть ще на 21,2%.

Також не будемо забувати про те, що у 2015 році, в порівнянні з 2014 роком, Укртелеком збільшив свої прибутки на 445 мільйонів гривень (3,4%). Прибутки минулого року зросли ще на 9%. Загальний бюджет Укртелекому складає 6,773 мільярдів гривень. При цьому, інвестиції у розвиток інфраструктури компанії у минулому році скоротилися на 35,5%.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадуємо, що Укртелеком – один із найбільших телекомунікаційних операторів країни. Компанія є лідером широкосмугового доступу до мережі інтернет, а контрольний пакет акцій належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова – Систем Кепітал Менеджмент.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...