facebook

“Зняла з труни і забрала додому”: донька загиблого бійця АТО вразила зворушливим вчинком

Десятирічна Маргарита, донька бійця 54-ї окремої механізованої бригади Андрія Широкова з позивним “Сім’янин”, який загинув у бою на Світлодарській дузі, вразила зворушливим вчинком. Про нього виданню “Факти й коментарі” розповіла вдова бійця Анна Щасна.

simyanyn-e1482957800512

У результаті смерті бійця сиротами залишилися п’ятеро дітей Широкова. За словами дружини військового, найбільше сумувала з приводу загибелі тата десятирічна Маргарита.

“Кожного з малюків я вивела в кімнату і кожному окремо сказала, що тата більше немає. Іллюша до кінця цього не усвідомлює, він ще маленький. Знає тільки, що ангели забрали тата на небо. Решта дітей дуже плакали, почувши про його смерть. Особливо горювала старша дочка, 10-річна Маргарита. Вона більше була прив’язана до Андрія, дуже схожа на нього зовні, у них сильний внутрішній зв’язок”, – зазначила Щасна.

За її словами, саме Маргарита наполягла на тому, щоб не просто попрощатися з татом у церкві, а й провести його в останню путь на цвинтарі.

“Марго наполягла на тому, щоб не просто попрощатися з татом у церкві на відспівуванні, а піти на цвинтар і провести його в останню путь. Вона зняла з його труни прапор України, принесла додому й повісила над своїм ліжечком. Я тільки попросила, щоб вона не вкривалася ним. Діти дуже чекають, що тато присниться їм. Маргоша запитує: “Мамо, чому я не чую тата? Чому тільки ти його чуєш?” – розповіла вдова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...