facebook

Справжня вірність. У Перу собаки поїхали до лікарні з господарем і не покидали його ні на мить

З поведінки тварин було зрозуміло, що вони переймаються за свого господаря.

У місті Чемботе, що в Перу, сталася зворушлива історія: коли власнику двох собак стало погано, чотирилапі супроводжували його до лікарні.

f86281f1c8e20137a6ef0a7a980ffdf2

Відео з тваринками, які хвилюються за чоловіка, опублікувало Reuters.

Перуанцю стало погано, коли він перебрав алкоголю і вдарився головою. Як наслідок, його потрібно було госпіталізувати до найближчої лікарні.

Коли на місце інциденту прибула швидка допомога, дві собаки чоловіка не хотіли відходити від нього ні на мить. Чотирилапі супроводжували свого хазяїна до лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З поведінки тварин зрозуміло, що вони переймаються за господаря. У кареті швидкої вони лежали біля нього, нюхали та облизували.

Своєю чергою, коли чоловіка доправляли на носилках із машини до медичного закладу, то собачки жваво підстрибували і слідкували за господарем.

 

Нагадаємо, раніше відео з собакою, якого привели попрощатися з її власником, який помирає, зворушило соцмережі. Ролик, опублікований в Facebook сестрою господаря пса, набрав більше 10 мільйонів переглядів.

Коли власнику двох собак у Перу стало погано і його госпіталізували, чотирилапі друзі вирішили підтримати його. Тваринкам навіть дозволили супроводжувати чоловіка у кареті швидкої допомоги. З поведінки собак зрозуміло, що вони переймалися за господаря. Вони не відходили від чоловіка ні на мить і при можливості облизували його.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...