facebook

Плюси викинули з ефіру Зеленського та компанію

Улюблену багатьма українцями гумористичну передачу “95 квартал” телеканал “1+1” зняв з ефіру.

Про це повідомив портал “Хроники перманентного кризиса в Украине”.

83347_w_700

Володимир Зеленський та його команда завжди радували телеглядачів зрозумілими для народу жартами, що стосувалися вкраденої шапки Януковича, вимови Азарова, релігії – і це завжди сходило їм з рук.

Та цього разу, замахнувшись на сина президента України Петра Порошенка та пожартувавши з хунти, актори “95 кварталу” вслід за Шустером “вилетіли” з телеканалу. Тепер жартівники можуть виступати лише на просторах мережі та забути про гонорари.

“Таку жорстку умову Вальцман поставив олігарху Коломойському в обмін на свободу Корбана. І, звичайно, “багатій” легко відмовився від “придворних блазнів”, зрозумівши, що з теперішнім президентом відверті політичні жарти не пройдуть”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Телеканал поки ніяк не прокоментував подію. Але лідер Радикальної партії Олег Ляшко все ж висловився з цього приводу, зазначивши, що на “1+1” більше не буде подібних шоу, що висміюють політиків, адже Порошенко має сильний вплив на Коломойського.

Як раніше повідомляв портал “Знай.ua”, український актор і шоумен Володимир Зеленський та студія “95 квартал” зганьбили Україну в Латвії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...