facebook

Вчинок синів відібрав у жінки мову

Десять років збирали гроші на подарунок для своєї матері Керол австралійці Деніел і Джейсон Насти. Поштовхом для хлопців стали слова жінки, яка колись сказала, що хотіла б мати автомобіль BMW.

bmw-m5-f10-30-jahre-m5-edition-c814808032015172853_1-1

Брати запам’ятали це і поклялися собі, що виконають мрію, передає 7 News. Таким чином вони хотіли подякувати найріднішій людині за її терпіння, оскільки самі про себе кажуть, що були дуже складними підлітками.

Аби дати хлопцям освіту, Керол працювала на двох роботах, що теж залишило у серцях Деніела та Джейсона свій слід.

Коли необхідна сума була зібрана, і молоді чоловіки купили автомобіль, вони непомітно загнали його в гараж, прикрасивши капот машини великим червоним бантом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Побачивши свою матеріалізовану мрію, жінка була неабияк вражена, навіть на якусь мить втратила здатність говорити, й одному з братів довелося мало не заносити матір у машину.

Відео моменту дарування на Facebook переглянули уже 2,5 мільйони користувачів. Прояв синівської любові зворушив їх серця і викликав шквал схвальних коментарів.

Як писав інформаційний портал “Знай.ua”, британець зробив своїй доньці розкішний подарунок за те, що вона знайшла в собі сили схуднути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...