facebook

Усик достроково уклав Мчуну трьома нокаутами

Українець Олександр Усик (11-0, 10 КО) не залишив шансів представнику ПАР Табісо Мчуну (17-3, 11 КО) і захистив свій чемпіонський пояс

x3fj2_nic3m_729x547

Чому перемога над Мчуну була такою важливою?

На це питання ми вже відповідали вчора, але коротко резюмуємо ще раз – Усик вперше вийшов на американський ринг в статусі профі, більше того – його бій одразу потрапив на екрани глядачів всесвітньо відомого каналу HBO, і таким шансом “засвітитися” треба було користатися обов’язково. Нехай бій Усика проти Мчуну був лише поєдинком у андеркарті до головного бою вечора (51-річний ветеран Бернард Хопкінс прощався з боксом), але в таких речах головне не статус матчу, а його місце та рейтинг телетрансляції.

Чому Усик провів ідеальний бій проти Мчуну?

Українець зробив усе, щоб сподобатися американській публіці. Він не став “вирубати” суперника в дебютних раундах, подарувавши глядачам можливість насолодитися своєю боксерською технікою і ефектними діями на ринзі. У той же час за всі 9 раундів, що українець і його суперник провели на ринзі, Усик практично не давав засумніватися у своїй перевазі, особливо – після четвертого раунду, коли ініціатива в бою повністю перейшла до Олександра, і нокдауни, а зрештою – і нокаути, стали лише справою часу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таким чином, Усик провів ідеальний бій – він був достатньо довгим, аби українця запам’ятали в США, і в той же час достатньо переконливим на користь Усика, аби пам’ять ця була дуже доброю.

Що чекатиме на Усика далі?

Скоріше за все, Олександр буде проводити у Сполучених Штатах максимально багато часу. Він і до бою з Мчуну готувався за океаном дуже довго, а тепер, зарекомендувавши себе перед американською публікою та промоутерами, Усик вже не захоче знижувати рівень і намагатиметься разом зі своєю командою якомога скоріше влаштувати наступний бій на американській землі.

Як Усик відкрив собі дорогу у еліту боксу - фото 1

Є дуже висока ймовірність, що для цього Усику треба буде змінити ваговий дивізіон, адже в тій вазі, де зараз виступає Усик, суперника йому буде знайти важкувато – хтось банально відмовиться битися з Олександром, а у інших намічені вже заплановані раніше поєдинки, і українцю доведеться чекати. А от змінивши вагу на більш високу, Усик має більші шанси отримати статусного суперника вже в першій половині 2017 року, і саме цим процесом, судячи з усього, буде займатися команда українця, до якої тепер входить і відомий менеджер Егіс Клімас, що славиться своїм вмінням просувати клієнтів на американський боксерський “ринок”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...