facebook

Жахлива новина: Савченко потрапила в моторошну ДТП

Автомобіль, в якому знаходилася депутат Верховної Ради України Надія Савченко, через ожеледицю на швидкості злетів з дороги в Одеській області. Про подію на своїй сторінці в Facebook повідомила її сестра Віра, передає Корупція Інфо

dtp-sovetskij-trakt

У соцмережі сестра українського політика розкритикувала погану дорожньо-транспортну ситуацію в області. Адже саме з цієї причини Надія Савченко потрапила в аварію.

“В Одеській області неочищені і дуже слизькі дороги… Результат: авто друзів злетіло з дороги”, – написала Віра Савченко на сторінці в Facebook. “Але народ у нас на Україні дуже дружний! І небайдужа до чужої біди! За 30 хвилин ми знову на дорозі”, – резюмувала сестра нардепа.

Виявилося, що на цьому автомобілі Надія Савченко їхала в Одеську область для зустрічі з виборцями. “Це була робоча поїздка Надії до виборців Одеської області. Причиною події з автомобілем, в якому перебувала Надія, стали слизька дорога, ожеледь і неприбраний на дорогах сніг. Сама Надія не постраждала”, – цитує помічницю депутата Тетяну Проторченко інтернет-видання “Страна.UA”.
Нагадаємо, нещодавно народний депутат відвідала Мінськ, де провела таємні переговори з лідерами ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Теслярським. Це викликало скандал на Україні. Через переговорів партія “Батьківщина” оголосила про вихід Савченко з її складу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...