facebook

Американський бізнесмен: Інвестувати в Україну сьогодні не можна

Власник Житомирської кондитерської фабрики Ігор Бойко заявив, що влада знищує бізнес в країні.

“На самому верху корупційної піраміди стоїть президент Порошенко, Аваков, Турчинов і всім відомий негідник – Пашинський”, – заявив американський інвестор Ігор Бойко. Таку заяву власник Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” зробив на прес-конференції, темою якої було знищення владою бізнесу в Україні.

76_main

На прес-конференції американські інвестори розповіли, як сьогодні представники влади знищують успішні інвестиційні проекти. Під керівництвом президента Порошенка діють кілька рейдерських груп, які фактично займаються державним рекетом.

Сьогодні за однією й тією ж схемою знищують два великі бізнеси з американськими інвестиціями – Житомирську кондитерську фабрику “ЖЛ” та мережу автозаправних станцій “БРСМ-Нафта”. За рейдерськими захопленнями стоять одні й ті ж люди – нардеп Сергій Пашинський і його бізнес-партнер Сергій Тищенко. Представники компаній вже звернулись до американського посла та конгресу США з вимогою втрутитися в ситуацію.

Інший американський громадянин Ігор Ревко, власник компанії “СтейтОіл” (керує оперативною діяльністю мережі АЗК “БРСМ-Нафта”) заявив, що від представників влади йому неодноразово надходили пропозиції поділитися бізнесом, а після відмов почались масовані рейдерські атаки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми нікому платити не будемо і не будемо підтримувати корупцію в цій країні. Підемо легальним шляхом”, – каже Ревко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...