facebook

Зниклу днями дівчину знайшли по-звірячому вбиту у лісопосадці

13 грудня у Запорізькому районі безслідно пропала 23-річна мешканка села Лежино Аліна Дякова. Останній раз її бачили в селі Новостепнянское Запорізького району близько восьмої вечора. Імовірно вона сіла у світлий ВАЗ 2109.

viber-image1

Співробітники поліції і активісти громадського формування «Хортицький полк» вели пошуки без перерви. Вони не їли і не спали в надії знайти дівчину живою і неушкодженою. У довколишніх селах співробітники Запорізького відділення поліції і активісти «Хортицького полку» прочісували вулиці, двори, лісопосадки, але все було безрезультатно.

viber-image

Батьки дівчини повідомляли в поліцію кожну дрібницю, яка могла б допомогти слідству. Так стало відомо, що дівчина поверталася ввечері від своєї бабусі до батьків у Лежино. Коли вона стояла на зупинці, під’їхав автомобіль «ВАЗ-2109», швидше за все, за кермом був знайомий, і дівчина без вагань сіла в авто. Дочекатись маршрутку в цей час було неможливо, та й холодно стояти на вулиці.

Пізніше батькам Аліни на мобільний телефон надійшов дзвінок від дочки, вона плакала і просила врятувати її. Дівчина повідомила, що знаходиться на якомусь цвинтарі, після чого дзвінок обірвався. Через деякий час дівчина знову зателефонувала батькам і сумним голосом сказала, що знаходиться в лісопосадці. Дівчина плакала і просила врятувати її, але тут розмова знову обірвався. Більше Аліна на зв’язок не вийшла, а телефон був відключений.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співробітники поліції під час оперативно-розшукових заходів змогли встановити можливого викрадача дівчини. Ним виявився 35-річний раніше судимий житель сусіднього села. Також поліцейські змогли встановити можливе місце знаходження цього зловмисника і спільно з активістами «Хортицького полку» виїхали на місце.

clqo9mfuhqs

Коли чоловік зрозумів, що приховати нічого не вийде, він повідомив, що може показати, де знаходиться Аліна. Він стверджував, що Аліна жива і знаходиться в лісопосадці.

eidkjh1qmwi

Вже на місці події побачена картина шокувала і активістів «Хортицького полку», і правоохоронців. На землі лежала Аліна, без штанів і нижньої білизни. На голові у неї був пакет, примотанный скотчем до шиї. Дівчина вже не подавала ознак життя. Зловмисник відмовився коментувати що-небудь, а потім опустив очі і промовив:

— Коли я виїжджав з місця, вона була ще жива…

Зараз на місці події проводяться слідчі дії. Підозрюваного допитують у відділенні поліції. Тіло Аліни направлено на експертизу, щоб встановити чи було зґвалтування, а також причину смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...