facebook

Боєць АТО і “Піккардійська терція” записали колядку-молитву про воїнів

“Я, КОЛИ ЧИТАВ ТЕКСТ СВОЇМ ДІТЯМ, ЛЕДЬ СТРИМУВАВ СЛЬОЗИ”, – ЗІЗНАВСЯ ОДИН З МУЗИКАНТІВ.

У Львові записали шосту пісню з соціально-мистецького проекту “Пісні війни”. На цей раз це буде святкова колядка, присвячена батькам, які заради дітей захищають Україну.

x91318-jpg-pagespeed-ic-1bj-hyzofn


Сюжет колядки дуже зворушливий: дівчинка Оленка просить у Миколая і всіх святих, щоб батько повернувся додому живим. Її молитва рятує чоловіка від гранат і куль.

До створення пісні-колядки приєдналося чимало відомих виконавців, серед них – Зеновій Медюх, відомий як Зеник з Майдану. Чоловік резервістом Нацгвардії на фронті дав більше тисячі концертів. Ось і цього разу друзів на передовій вирішив підтримати колядкою. “Настануть свята, ми сядемо за стіл. І я хочу, щоб ми згадали тих хлопців. Вони залишаються боронити державу і коли сніг мете, і коли -10 градусів морозу”, – говорить Медюх. Виконати цю непросту композицію разом з фронтовим співаком зголосилися “піккардійці”. Щоб глибше розкрити драматургію колядки, музиканти відмовилися від співу акапельно. “Я, коли читав текст своїм дітям, ледь стримував сльози. Ти просто розумієш, що хтось дочекався свого батька, а хтось ні”, – розповідає соліст “Пікардійської терції” Андрій Капраль. Зараз саундпродюсер відшліфовує звуки майбутньої колядки “Молитва на Різдво”, щоб прем’єра встигла прозвучати на День святого Миколая

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...