facebook

Липецька фабрика – це більша зрада, ніж ініціатива Савченко – Гайдай

Невиконані обіцянки президента Петра Порошенка є більшою державною зрадою, аніж переговори народного депутата Надії Савченко з бойовиками.

Про це сказав політолог Сергій Гайдай у інтерв’ю Gazeta.ua.

740708_w_300

“Мені не подобаються подвійні стандарти. Звичайні польові командири можуть між собою домовлятися на фронті про обмін полонених. Волонтер Мочанов може домовлятися про обмін і їздити в Донецьк. Волонтер Рубан може це робити, не маючи жодного офіційного статусу. І нам це подобається, ми це приймаємо. А людина, яка має статус народного депутата та представника України в Європі, не може з особистої ініціативи вийти на розмову про обмін полонених з представниками нашого ворога. Чому це зрада? Мені здається, що Липецька фабрика і невиконання своїх обіцянок – це більша державна зрада, ніж приватна ініціатива Надії Савченко”, – сказав Гайдай.

Він переконаний, що образ Савченко-зрадниці формують штучно.

“У чому зрада? Покажіть, де Савченко когось зрадила. Ця думка формується штучно”, – вважає експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Гайдай зауважив, що наразі зарано говорити про політичні амбіції Савченко.

“Сьогодні зарано казати про Надію Савченко як про нового політика. Вона ще іде шляхом становлення. Їй ще треба вчитися і вчитися, щоб стати політиком. Сам факт відомості та мужності не робить її політиком. Як вона з цим впорається – подивимося”, – зазначив політолог.

Повне інтерв’ю Сергія Гайдая читайте незабаром на сайті Gazeta.ua та в “Газеті по-українськи”.

 

Народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Каже, що жодних обіцянок про обмін полоненими на зустрічі не давала.

Пізніше у “Батьківщині” заявили, що Савченко кілька тижнів тому вийшла з партії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...