facebook

Савченко звинуватили в сепаратизмі

Український блогер і волонтер Серж Марко звинуватив нардепа від “Батьківщини” Надію Савченко, яка недавно вела переговори з лідерами терористів ДНР і ЛНР в Мінську, в сепаратизмі.

680_584f040d51f7e

Про це він розповів в інтерв’ю ONLINE.UA.

“У нас вже давно діє людина, який працює на сепаратистів, на їх ідеї. Людина, який розгойдує у нас зсередини ситуацію, який заявляє, що Росія і Україна — це “брати”. Що треба домовлятися з Теслярським і Захарченко. Тобто, всі ідеї (глави МЗС Росії Сергія, — ONLINE.UA) Лаврова, все те, що кажуть у Росії, вона тут у нас повторює. При цьому вона видає себе за патріота, що це — українська позиція. Вона — така ж, як Монтян, така ж, як інші сепаратисти. Тільки бігає вона у вишиванці і з українським прапором. Ось і всі відмінності”, — підкреслив волонтер.

На думку Сержа Марко, є великий ризик того, що заяви Савченко, які в Україні вже багато хто сприймає як слова “міський божевільною”, на міжнародній арені сприймають по-іншому.

“Савченко — не просто людина з підворіття. Вона — депутат Верховної Ради. Вона має членство в ПАРЄ. Вона — Герой України. Вона — людина, яка постійно крутиться по телебаченню. Це людина, у якого постійно вливають гроші, в її медийность. І не просто ж так вона це от від себе говорить. Наскільки я розумію, у депутатів і в таких осіб завжди є радники, піарники, якісь люди, які вибудовують загальну лінію. Це командна робота”, — сказав блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це все дуже серйозно, на самому те справі. Росія отримала ще одну людину, яка може у нас транслювати ці думки. В тому числі, і на міжнародній арені. Це дуже погано. Цієї можливості її треба позбавляти”, — резюмував Серж Марко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...