facebook

Франківський готель став найкращим тризірковим бізнес-готелем Європи

Франківський готель “Надія” здобув найпрестижнішу премію, яку коли-небудь отримували місцеві готелі, вигравши в номінації найкращий бізнес-готель Східної Європи (3 зірки). 

c8dca885c2616057684679d6e2e69234

5 грудня у Києві відбулася гала-церемонія премії International Hospitality Awards, яка визначила найкращі готелі Східної Європи. Участь у конкурсному оцінюванні брали готелі з восьми країн — України, Угорщини, Румунії, Польщі, Болгарії, Словаччини, Грузії і Молдови.

Оцінка готелів складалася з рейтингу на найбільших світових сайтах для подорожуючих — Booking.com і Trustyou.com, а також оцінювання незалежного журі, до якого увійшли 20 фахівців готельної справи з 10 країн світу, а також експерти з готельної індустрії.

”Нагорода International Hospitality Awards — це результат багаторічної праці нашої команди, сервісу найвищого рівня та любові до кожного гостя готелю ”Надія”. Нам надзвичайно приємно, що серед багатьох готелів з усієї Східної Європи, саме Івано-Франківський готель отримав цю надзвичайно престижну нагороду!” — коментує генеральний директор готелю ”Надія” Маргарита Бойко.

“На сайті Trustyou.com є більше тисячі відгуків з усього світу про наш готель. Це досить непогано. Крім того, в правилах конкурсу є й анонімне поселення когось з членів журі до готелю, а також презентація готелю англійською мовою, — першість у цих показниках дозволила нам здобути перемогу”, — каже маркетинговий директор готелю “Надія” Роман Король.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

c367f969de49b76757a1a98a54dd6816

Справедливість голосування перевіряла також незалежна аудиторська компанія. Крім того, журі з України не мало права голосу за український готель.

Нагадаємо, що на початку серпня у готелі “Надія” відбувся ребрендинг вивіски. Українську назву написали латиною, додавши біля неї символ галки. Як кажуть у “Надії”, галка і ключ, що також зображений на вивісці, символізують гостинне запрошення до Прикарпаття — ключ, що відкриває туристам наш край.

f0b003081a29a56c8ddfecf4aa724056

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...