facebook

Розвідка США готує доповідь про втручання Росії в президентські вибори

Президент Обама наказав розвідувальним агентствам США вивчити і підготувати доповідь про втручання Росії в американські президентські вибори.

e4ddf6bb-96b4-4cf0-a674-e7705012e44c_cx0_cy11_cw0_w987_r1_s_r1

Про це повідомила радник президента з питань внутрішньої безпеки і боротьби з тероризмом Ліза Монако.

Звіт повинен бути закінчений і переданий до Конгресу не пізніше 20 січня, тобто – до завершення терміну Барака Обами на посаді президента.

У Палаті представників вже подано законопроект про створення комісії для вивчення втручання Росії у вибори, подібна ініціатива здійснюється і в Сенаті.

Раніше демократи – члени Сенатського комітету з питань розвідки закликали президента Обаму розсекретити і опублікувати «додаткову інформацію, що стосується російського уряду і американських виборів».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також окремі конгресмени попросили в адміністрації провести додаткові брифінги з цього питання.

«Адміністрація продовжує давати брифінги і надавати інформацію на прохання конгресменів. Є, звичайно, засекречені елементи цього аналізу, якими можна поділитися з членами конгресових комітетів з питань розвідки. Але якщо буде аналіз цієї ситуації, який можна опублікувати, я б не відкидав в майбутньому такої можливості», – сказав на брифінгу прес-секретар Білого дому Джош Ернест.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...