facebook

Як секс сприяє шлюбу, або коли треба починати сексуальні відносини?

Для жінки секс – це кінцева станція на шляху, у час якого супутники знаходять душевна спорідненість і серцеву прихильність. У сексі жінку, перш за все, приваблює емоційна близькість, а чоловіка – фізичну насолоду, схоже на те, що вони отримують від смачної їжі або вишуканих напоїв.

1d4671ed2e2430212bc469e6acb890f9
Якщо ви почнете статеві стосунки надто рано або занадто довго будете їх відкладати, то можете втратити шанс вийти заміж. Обидві крайності в сексуальній стратегії в рівній мірі ведуть до невдачі. Не забувайте: всьому свій час.

Давайте спробуємо розібратися, яким чином секс сприяє шлюбу
Одна з головних рекомендацій полягає в тому, що сексуальні відносини повинні починатися, коли присутній і сексуальне цікавість, і сильна симпатія. Дайте чоловікові розвинути в собі сексуальне цікавість до вас. Перш ніж вступати в інтимний зв’язок, ви повинні вибудувати відносини – вони і будуть гарантією того, що він не кине вас, задовольнивши своє сексуальне цікавість. Адже домігшись свого, чоловік, як правило, втрачає до жінки велику частину інтересу, а незміцнілі почуття можуть зникнути. Сам по собі секс не може бути основним, а тим більше єдиним зброєю, за допомогою якого ви розраховуєте завоювати серце вподобаного чоловіка.
Тому для перспективи ваших відносин потрібна не тільки віртуозна техніка володіння тілом, але і душевна теплота і здатність зрозуміти і прийняти внутрішній світ знаходиться поруч чоловіки. Навіть самий досвідчений в сексі чоловік після бурхливих ласк і пристрасних обіймів прагне вилити душу і отримати в нагороду співчуття і розуміння.
Життєва мудрість говорить, що потрібно зустрітися з чоловіком десятки разів, перш ніж вступати в інтимні стосунки. Якщо жінка не особливо вимоглива і легко вступає в інтимну близькість, ніякий чоловік не буде довго і наполегливо доглядати за нею. Навіщо? Все і так само йде в руки. Легку здобич чоловіки обчислюють безпомилково, ніби усередині них є особливий прилад, безпомилково вловлює виходять від жінки флюїди легковажності. Не варто плутати сексуальну доступність з сексуальною привабливістю. Доступність свідчить про занижену самооцінку, яка штовхає жінку на контакт з першим зустрічним, щоб довести собі і оточуючим свою жіночу спроможність. Сексуальна привабливість, навпаки, говорить про те, що жінка знає собі ціну, впевнена у власній неперевершеності і майстерно володіє мистецтвом зваблювання. Вона головний стратег, а чоловік лише тактик, який діє відповідно до плану, виробленим генеральним штабом. Тільки при такій субординації жінка може уникнути гірких розчарувань і викувати своє щастя.
Прийоми, які застосовують чоловіки, щоб схилити жінку до сексу
Немає нікого щедрішим на обіцянки, ніж чоловік, охоплений бажанням. На початку відносин чоловік буквально атакує жінку. У хід іде все: від квітів і компліментів до клятв вічній любові і дорогих подарунків. А найсміливіші можуть навіть пообіцяти одружитися і призначити день, коли ви підете подавати заяву.

Жінка, як правило, здається при такому натиску, адже їй дуже хочеться втримати цей чарівну мить і продовжити його як можна довше. Але горе тій дурочка, яка повірить всьому, що говорив їй чоловік напередодні. Чоловік до і після – це дві різні людини. Перший – палкий і пристрасний, другий – холодний і байдужий. Отримавши те, чого так хотілося, чоловік миттєво забуває всі обіцянки і намагається якомога швидше звільнитися від стала вже нудною і нецікавою панянки. Можливо, він знову через деякий час згадає про вас і буде білим і пухнастим, розповість зворушливу історію про хворобу кращого друга або щось подібне – це називається гра на жалість. Жодна жінка не встоїть перед бідним і нещасним, самотнім і покинутим, покинутим і незрозумілим. І ви здастеся, і все повториться, але тільки тепер ви будете почувати себе подвійно приниженою.
Приносячи в дарунок свої тіло, якого так наполегливо домагається чоловік, ви зробите помилку, думаючи, що цей вчинок зміцнить ваші стосунки й буде запорукою їх надійності.

Ніколи не варто йти на приниження, щоб утримати чоловіка біля себе. Це обов’язково закінчиться повною психологічною залежністю, позбутися від якої буде вкрай важко.
Бездоганна техніка любові
Якщо чоловік пропонує, а ви хочете відтягнути початок інтимному зв’язку, не дратуйте його і не порушуйте в ньому пристрасть. Заклик природи звучить в чоловікові набагато наполегливіше, ніж у жінці. Якщо він сильно збудиться і не отримає задоволення, то може розсердитися за те, що ви його тільки роздражнили. Щоб утримати чоловіка, не вступаючи з ним в близькість, дайте йому зрозуміти, що зробите це, як тільки краще дізнаєтеся його і коли він буде готовий до моногамних стосунків. Не хочу здатися пуританкою, але мова йде про відносини, які ми ведемо до заміжжя. І повірте, у відношенні чоловіків до цього питання нічого не змінилося з часів, коли Єва захотіла узаконити стосунки з Адамом. І цей спосіб досягти жаданого кільця на пальці спрацьовує до цих пір.
Ваше завдання – відхилити сексуальні контакти, але не відкидати самого чоловіка.

Вселити йому, що готові зайнятися з ним сексом, якщо він готовий до тривалих моногамних стосунків. Якщо ви чуєте у відповідь: «Я не готовий», «Не дозволю собою маніпулювати» або щось в цьому роді, не сперечайтеся і навіть не заважайте йому піти. Аргументуйте свою позицію тим, що ви зобов’язані подбати про себе, особисто для вас ВИПАДКОВІ СЕКС виключений, але ви поважаєте його позицію. Якщо через деякий час ваш чоловік подзвонить і скаже, що дозрів для довгої моногамної зв’язку, зробіть так, щоб перший сексуальний досвід з можливим чоловіком був якомога більш насиченим переживаннями і незабутнім. Якщо ні, продовжуючи аналогію з подорожжю на автомобілі, він не той «водій», який потрібен вам. Як «пасажир» ви не можете пуститися в подорож, якщо «водій» їде не в тому напрямку і не дотримується моногамію «за кермом».
Як зробити ваші сексуальні відносини більш приємними?
Настав час показати все, на що ви здатні. Більшість чоловіків хочуть одружитися з жінкою, яка компетентна в сексуальній сфері. Але жінка з великим сексуальним досвідом часто лякає чоловіка. Якщо ви знаєте тисячу способів і користувалися всіма, то тримайте свої знання при собі, принаймні на початку стосунків. Зазвичай чоловікові хочеться думати, що його пізнання в області сексу не поступаються пізнань його партнерки.
Ви мало чим відрізняєтесь від інших жінок, якщо говорити про вашу сексуальну техніці. Однак ви зможете виділитися серед інших, якщо створите до інтимної близькості і після неї приємну атмосферу. Використовуйте свою фантазію та індивідуальні особливості свого чоловіка. Якщо ви займаєтеся любов’ю у себе вдома, купіть для чоловіка халат, щоб йому було що надіти, коли він прийде. Про використання приємної музики і неяскравого світла для створення відчуття тепла і комфорту, думаю, нагадувати не потрібно. Якщо ваші зустрічі проходять у нього вдома, рекомендую обзавестися домашніми туфельками. Я називаю це «помітити територію».
Вимоги до цієї, однієї із самих еротичних деталей вашого гардеробу наступні. Це не в’єтнамки, не чергові тапочки для гостей, це ваша особиста взуття. Вона повинна виглядати як туфельки. Можна на підборах, з пуховою облямівкою, розшиті бісером, чим оригінальніше, тим краще. У них ви будете завжди виглядати сексуально, навіть якщо надягнете футболку вашого чоловіка. У них особлива роль. Коли вас не буде поруч, чоловік, натикаючись на них, моментально буде згадувати про вас.
Навіть якщо в гості прийде інша жінка (не дай Бог), то, будучи їй запропонованої, ваше взуття спрацює якимось громовідводом, викликавши у сторонньої жінки вибух люті чи ревнощів, що теж непогано. На чужий коровай рот не роззявляй.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...