facebook

Штайнмайєр розповів, як ОБСЄ “зупинила війну на Донбасі”

Штайнмайєр розповів, як ОБСЄ “зупинила війну на Донбасі”

Міністр закордонних справ Німеччини та керівник ОБСЄ Франк-Вальтер Штайнмайєр каже, що голосування німецької сторони в організації дуже ефективне. Про це у четвер, 8-го грудня, він заявив перед відкриттям міністерського засідання ОБСЄ, передає replyua.net.
1481189925_stainmayer

«Звісно, ми не в силах вирішити всі конфліктні питання звідси, з Гамбурга. Але ми з вами зробили багато важливих кроків та дій як і в Карабасі, так і в Україні. Завдяки нашим спільним зусиллям вдалося запобігти саме страшне. Ми зупинили розгортання повномасштабних воєн», – сказав Штайнмайєр. В той самий час, за словами кореспондента «ЕП», зустріч міністрів Організації з питань безпеки та співпраці у Європі не приводить навіть до спільної згоди щодо тексту своєї декларації, яка стосується не настільки глобального масштабу, як примирення воєн.

Між тим керівник Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що проблема, через яку ОБСЄ не може вийти на спільне рішення по тексту декларації полягає в тому, що існує деяка різниця між цивілізованою частиною та Російською Федерацією. «Будемо говорити відверто. Причина, по якій ми не можемо досягти згоди у тексті декларації – це відмінність між цивілізованим світом та Росією», – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...